Kto jest grupą docelową tego filmu ? Młodzież, dorośli czy dzieci ? Czy może jakaś specjalna kategoria osób. Podkreślam że nie oglądałam filmu ale ciągle zastanawiam się czy iśc na niego :)
Z góry dzięki
film jest kierowany do wszystkich grup
dla każdego coś się znajdzie dla dzeici minimalnie
Dziękuje za szybką odpowiedź :)
Cieszy mnie że dla dzieci minimalnie :)
Pozdrawiam.
Jak dla mnie film nie ma żadnej kategorii wiekowej i spodoba się każdemu, bez względu na to ile ma lat. No, może z wyjątkiem dzieci poniżej 12 lat, bo mogą wszystkiego dokładnie nie zrozumieć.
Ale ogólnie film rewelacyjny :) Chętnie bym poszła na niego jeszcze raz :)
Film jest uniwersalny. Ma wielu fanów tutaj w wieku młodzieży szkolenj, osoby przed 30stką jak i po 30stce.
Witam!
Ja mam zupełnie inne zdanie - otóż IMO film jest zdecydowanie przeznaczony dla dzieci i młodzieży, no i jeszcze dla osób nie wymagających niczego oprócz ładnych światełek na filmie - cały jest kolorowy i bardzo ładny.
pozdrawiam!
ps
na seansie na którym ja byłem to zdecydowana większość to właśnie młodzież...
Na moim seansie było bardzo dużo ludzi ok. trzydziestki. Zdecydowana większość nawet. Oglądałam film w towarzystwie, bądź co bądź, 50letniego ojca, ale 'Avatar' go zachwycił, podobnie, jak mnie, mimo 30letniej różnicy wieku ;) Co potwierdza naszą teorię - tak, nowe dzieło Camerona, to film dla każdego, bez względu na ilość wiosen, o.