kiedy pojawią się pierwsze komentarze typu " kolejne amerykańskie gówno" itp. Nie żebym już oceniał ten film, bo po zwiastunie nie ma czego oceniać. No ale może się mylę i tego typu ocen nie będzie, pożyjemy zobaczymy :). pzdr
Kolega czekał na taki komentarz to go napisałem. Mam nadzieję, że kolega jest usatysfakcjonowany.
Wlasnie wrocilam z kina (mieszkam zagranica), niestety ogladalam film nie w 3D. Mimo to grafika zapiera dech w piersiach. Przyznam, ze fabula odrobine oklepana, ale i tak siew ciągnęłam :P. Znajomi wyciągnęli mnie na ten film, a że nie rpzepadam za filmami fantasy to poszlam tam ze średnim entuzjazme. Może wlasnie dlatego ze nie spodziewalam sie rewelacji film mi sie podobał i mogę go polecić :-)
Nie mylisz się - na pewno będą takie komentarze... Niestety dużo ludzi chce się wyróżnić w tak błahy sposób jak dawanie dobrym filmom oceny 1 pisząc w uzasadnieniu że trailer był do dupy:P Na szczęście znaczna większość ludzi ocenia film na taką ocenę na jaką film zasługuje:) A najlepsi są Ci którzy zakładają wiele kont żeby wstawić jak najwięcej jedynek żeby tylko film spadł w rankingu:D To są dopiero parapety!!! Komentarz zostawiam wam:)
Ci ostatni to moi "idole",wspaniały temat do pracy magisterskiej na psychologii xDDDDD
Film premiery u nas nie miał,a ocena to 9.29 na przeszło tysiąc głosów. Podpały i trolle forumowe, nic więcej.
niekoniecznie, dużo osób mieszka zagranicą gdzie premiera już miala miejsce. Ostatnio wyczytałam ze 1/3 Polaków mieszka zagranicą, więc ma kto głosować :-)
jakby nie patrzeć, przeglądając forum to już parapety i trolle forumowe można spotkać. pzdr