7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822609
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

kiedy pojawią się pierwsze komentarze typu " kolejne amerykańskie gówno" itp. Nie żebym już oceniał ten film, bo po zwiastunie nie ma czego oceniać. No ale może się mylę i tego typu ocen nie będzie, pożyjemy zobaczymy :). pzdr

ocenił(a) film na 7
lukas881010

Duże prawdopodobiństwo patrząc na ilość osób ściągających wersje cam......

ocenił(a) film na 8
lukas881010

kolejne amerykańskie gówno! itp.

ocenił(a) film na 7
Zakrza

Pewnie oglądałeś chamską kamerówe :D

ocenił(a) film na 7
aronn

haha albo chciał być pierwszy w tego typu komentarzach :P

ocenił(a) film na 8
aronn

Kolega czekał na taki komentarz to go napisałem. Mam nadzieję, że kolega jest usatysfakcjonowany.

ocenił(a) film na 10
lukas881010

Wlasnie wrocilam z kina (mieszkam zagranica), niestety ogladalam film nie w 3D. Mimo to grafika zapiera dech w piersiach. Przyznam, ze fabula odrobine oklepana, ale i tak siew ciągnęłam :P. Znajomi wyciągnęli mnie na ten film, a że nie rpzepadam za filmami fantasy to poszlam tam ze średnim entuzjazme. Może wlasnie dlatego ze nie spodziewalam sie rewelacji film mi sie podobał i mogę go polecić :-)

ocenił(a) film na 10
lukas881010

Nie mylisz się - na pewno będą takie komentarze... Niestety dużo ludzi chce się wyróżnić w tak błahy sposób jak dawanie dobrym filmom oceny 1 pisząc w uzasadnieniu że trailer był do dupy:P Na szczęście znaczna większość ludzi ocenia film na taką ocenę na jaką film zasługuje:) A najlepsi są Ci którzy zakładają wiele kont żeby wstawić jak najwięcej jedynek żeby tylko film spadł w rankingu:D To są dopiero parapety!!! Komentarz zostawiam wam:)

ocenił(a) film na 10
tomaszhej

Pewnie tyle samo jest osób które dają 10 filmowi, mimo że go nie widzieli :)

ocenił(a) film na 8
tomaszhej

Ci ostatni to moi "idole",wspaniały temat do pracy magisterskiej na psychologii xDDDDD

ocenił(a) film na 4
damek1690

Film premiery u nas nie miał,a ocena to 9.29 na przeszło tysiąc głosów. Podpały i trolle forumowe, nic więcej.

ocenił(a) film na 10
frankycastle

niekoniecznie, dużo osób mieszka zagranicą gdzie premiera już miala miejsce. Ostatnio wyczytałam ze 1/3 Polaków mieszka zagranicą, więc ma kto głosować :-)

ocenił(a) film na 7
riesena

jakby nie patrzeć, przeglądając forum to już parapety i trolle forumowe można spotkać. pzdr

lukas881010

chyba już się pojawiły ;)