7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822585
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

IMDB - TOP 21

użytkownik usunięty

jeżeli ktoś ma w głowie coś w stylu - warto? nie warto? lepiej kewina zobaczyć,wypić coś? to http://www.imdb.com/title/tt0499549/

najlepsze jest to że średnia co chwile rośnie ;]

ocenił(a) film na 6

Nieźle, jak niedawno patrzałem to było 25.

użytkownik usunięty
Adam500000

jeszce chwila i bedzie w pierwszej 10siątce ;] chociaż smutne jest to że przebił np. Leona Zawodowca czy Forrest Gumpa

ocenił(a) film na 10

A tam smutne zaraz. To chyba dobrze że powstają nowe arcydziełka. Chyba wiecznie nie będziemy wielbić tych starych, wspaniałych filmów (chociaż mi to wcale nie przeszkadza bo jestem wielkim fanem starego, dobrego kina) i fajnie że jeszcze jest ktoś kto może nas zaskoczyć. I podzielam twój pierwszy wpis - IMDB NIE KŁAMIE :) To dla tych co sie czepiają...

ocenił(a) film na 8

1. Kevina trzeba obejrzeć! Taka jest tradycja świąteczna i koniec! Kto nie ogląda Kevina ten z PZPN. Na Avatara można iść przed/po Kevinie.
2. Wypić też trzeba. Co nie znaczy, że nie można pogodzić tego z wyjściem na Avatara.
3. Średnia rośnie i będzie nadal rosła, ale cały czas będę się odwołwał do przykładu TDK, któremu cały czas też rosło, a po osiągnięciu pierwszego miejsca zaczął spadać, więc nie wiadomo jakie miejsce zajmie ostatecznie. Ale tak wysokie miejsce świadczy o tym, że na film raczej warto się wybrać.