7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822880
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Witam wszystkich,
mam pytanko dotyczące czasu wyświetlania filmu w kinach, zwłaszcza w Cinema City we Wrocławiu. Wiecie ile dni będzie wyświetlany ten film (oczywiście chodzi mi o wersję 3D)? Pozdrawiam.

matt881

To zależy od tego jak długo ludzie będą na niego chodzić. Jeśli cały czas będzie spora widownia to na pewno go nie zdejmą za szybko. Najbliższa premiera filmu w 3D w Polsce to chyba za miesiąc Toy Story-pierwsza część, ale raczej nie będzie wielkim przebojem i nie odbierze widzów Avatarowi. Dopiero na początku marca pojawi się Alicja wkrainie czarów w 3D i zapewne ten tyuł zajmie znaczną część sal 3D, ale myślę, że Avatar będzie wtedy jeszcze wyświetlany. Taka ciekawostka-np. Gladiator w niektórych kinach i właśnie też w tym o którym piszesz Cinema City Wrocław był grany przez rok-ciągle musiał mieć dobrą widownię skoro go nie zdejmowali.

ocenił(a) film na 8
Rafalek89

Titanic też był w niektórych kinach wyświetlany rok (a przynajmniej tak czytałem). Myślę, że w przypadku Avatara będzie podobnie

ocenił(a) film na 10
matt881

Dzięki za odpowiedź! Chyba jednak przesadnie bałem się że film szybko zdejmą z repertuaru. Chcę jechać 10 stycznia albo 17 do Cinema City.