Ja ide 18 do O2 Arena w Londynie (3d), bilety juz kupione, najpierw na lodowisko na Canary Wharf, a pozniej kino hmm, rozmazylem sie:-)) to bedzie udany wieczor, wrazenia opisze bez spojlerow oczywiscie!
A jakie kino jest na O2 Arenie? Nie wiesz czy sa jeszcze bilety, ale na sobote? Jesli tak to gdzie kupic najlepiej?
Dzięki. Widze, że to kino Vue jest :) Obok siebie też mam Vue (15 min dyliżansem), więc nie będe się toczył aż na Greenwich bo to drugi koniec miasta. Nie wiesz czasem jakiej jakości 3D mają? Bo kina jako takie są świetne.
pzdr
Niestety, nie wiem jakie tam jest 3D, ide tam pierwszy raz, normalnie chodze do kina Odeon na Surrey Quays to jest obok Canada Water tube station bo mieszkam w okolicy, a do O2 mam niedaleko. Tak na marginesie to gdzies chyba na Greenwich jest kino gdzie siedzi sie w na miekiej sofie, ma sie dookola zelki, ciasteczka i napoje wszystko unlimited ale troche wiecej trzeba zaplacic za bilet-mialem tam isc z zona ale wszystko juz bylo zarezerwowane.
W Vue też masz miejsca ViP, też na sofie siedzisz i jesteś najlepiej sytuowany wzgledem ekranu i dźwięku. Moze nie w każdym ale w tym na Park Royal tak jest. Trzeba doplacić tylko Ł1.50 extra, oczywiście bez żelków itd...
Niestety dzisiaj te miejsca były już wyprzedane ale i tak wyrwałem sam środeczek na sobotę :) (19:00)