7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822787
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Witam mam zamiar wybrać się na Avatara do Heliosa i chciałem się zaptać kogoś kto był na nim w Heliosie, jak się prezentuje ten film ? Bo byłem w Heliosie na paru filmach bądź bajkach 3D i nic szczególnego szczerze mówiąc.

ocenił(a) film na 8
juve_10_2

Byłem w Heliosie na 3d i porażka efekty 3D - miernota, przez okulary obraz jest szarawy, kolory mętne, i przy dynamicznej akcji obraz smuży i jest nieostry. Film OK i żałuję że nie poszedłem na 2D.

ocenił(a) film na 8
juve_10_2

zgadzam sie z przedmowca, dziwnie to wygladało, troszke za szaro wszytsko wyglądało w tych okularach a przy ostrej akcji nie ogarniałem sytułacji..moze przez 4 rząd..ale i tak szczerze polecam, mysle ze nie wgłebiłbym sie az tak w ten film bez 3D. NAJLEPSZY FILM jaki w tym roku oglądałem, to wiem napewno.

deebo23

Hmm a ja właśnie chciałem zapytać czy warto sie wybrac drugi raz na ten film na 3D, bo dziś byłem ale że nie było już miejsc to poszlismy na 2D.
Ktoś może wie czy w imaxie w Katowicach wygląda to jakoś inaczej?
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
juve_10_2

Byłem dziś w Heliosie w Pile i powiem że jakość super. Oglądałem film w 3D pierwszy raz w życiu. Jest magicznie. Dla porównania wybiorę się kiedyś do iMax w Poznaniu. Byłem też parę tyg temu na "2012" i po dzisiejszym obejrzeniu Avatara stwierdzam iż "2012" to G Ó W N O nie film!!!

tab83

tab83 to świadczy tylko o tym ze twoje spojrzenie na film ogranicza się do efektów specjalnych a to znaczy ze jak to ty napisałeś "gówno" wiesz na temat filmów

ocenił(a) film na 10
heresy1992

"tab83 to świadczy tylko o tym ze twoje"......bla bla bla bla.........tak pogadaj sobie. kogo to obchodzi co ty masz do powiedzenia!
Dla mnie 2012 to gówno w całokształcie!

ocenił(a) film na 10
juve_10_2

Zdecydowanie lepiej przejechać się do Multikina na 3D zamiast oglądać w Heliosie (specjalnie nie puszczają wersji 2D, bo droższe bilety)

ocenił(a) film na 10
Cichy24

Nie wiem jak w Multikinie, ale u mnie w Szczecińskim Heliosie jakość efektów 3D pozostawiała wiele do życzenia. :/ Sam film to ful wypas, zmiażdżył mnie do cna, ale niestety obraz częstokroć był albo wyblakły, albo mało ostry przy większym ruchu.

Na początku to nawet ciężko mi było się rozczytać napisy, a efekt trójwymiarowe nie kładły na łopatki. Chyba pojadę w IMAXu w Poznaniu i zakosztuję prawdziwego 3D!

ocenił(a) film na 10
Moskitpl

A był ktoś w Rzeszowie w Heliosie, jak tam sprawa wygląda z efektem 3D ?