Dla zainteresowanych,
Od dzis(lub wczoraj) jest juz mozliwosc rezerwacji biletu na polska premiere filmu Avatar 3D(25.12.2009) w sieci kin Multkino. Do dyspozycji jest calkiem spora ilosc seansow, w ciagu dnia jest ich 13. Zycze powodzenia :D
to ciekawe, ze jeszcze nikt prawie nie zarezerwowal sobie miejsca(raptem 10 os. we wrocku na wszystkich seansach). Moze mowisz o kinach imax? Wielokrotnie na filmweb czytalem, jak ludzie oczekuja tego filmu, i powiesz mi, ze w ciagu tygodnia od mozliwosci rezerwacji tylko 10 osob zdolalo zrobic rezerwacje(mowa o Pasazu Grunwaldzkim we Worlcawiu)?
w Heliosie tez już można choć nie wiem czy tam pójdę bo jak czytam to wątpię. szkoda tylko ze w święta a z rodzinki nikt nie chce na to iść
Prawie tygodnia, powiedzmy 5 dni, nie wiem dokładnie.
Rezerwacja odpalona na 3 tygodnie przed premierą (ewenement), która ma miejsce w dniu Bożego narodzenia. Byłem zdziwiony, że jak to zauważyłem, to już jakieś miejsca były zajęte. Twoje odczucia są błędne.
Trzeba było posprawdzać tematy, bo ja pisałem o tym już w piątek. Właśnie od wtedy są rezerwacje w Imax i Multikinie-więc nie od tygodnia a od 5 dni. W Heliosie można rezerwować od wczoraj.
mam pytanie czy rezerwacje biletow na stronie przez online moze robic tylko osoba pełnoletnia czy tez nie pełnoletnia też może?
Osoba niepelnoletnia bez problemu moze rezerwowac bilety online, oczywiscie nie ma sensu gdy film jest powyzej 18 lat, ale sam Avatar jest od 12 roku zycia.
W MULTIKINIE?! do Multikina na Avatara to jak oglądać Matrixa na czarno-białym telewizorze. Tylko IMAX albo inne dobre kino 3D.
Czyli jakie kino ?? Jestem z Gdańska, a tutaj nie ma imaxa. Jest tylko multikino, helios i cinema city.