7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822924
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Na wyjście do kina namówiła mnie siostra. Ja nie byłam zbyt przekonana do tego filmu, ponieważ nie przepadam zbytnio za takimi fantastykami. no ale projekcja miała się odbyć w trójwymiarze, więc dałam się namówić. Film jest rewelacyjny! Bardzo długi, nasycony akcją, wspaniałymi efektami specjanymi. Ma świetnie skomponowaną ścieżkę dźwiękową. A najwspanialsza w tym filmie jest treść jaką przekazuje widzowi. Ten film jest nasycony emocjami i uczuciami; tymi pięknymi a taże okrutnymi, które cechują naszą ludzkość. Ponieważ film jest długi (trwa 3 godz o ile się nie mylę) i wspaniale zrealizowany, nie pozostawia niedosytu. Fabuła i akcja rozwijają się w odpowiednim tempie i w ogóle film kończy się tak jak każdy widz chiałby żeby się zakończył. Sala kinowa była pełna po brzegi i była cisza jak "makiem zasiał". Więc, nie tylko mi sią film podobał. Ja wyszłam z kina z wypiekami na twarzy:-)!

użytkownik usunięty
barbys

Mam podobne zdanie. :) Niedługo na moim blogu w profilu pojawi się obszerna recenzja, którą właśnie piszę.