7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822491
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Hej

Mam już bilety na ten wspaniały film ! Okularki kosztowały dodatkowo 1 Euro i dostałem nawet kwitek do biletu na te wlasnie bryle. Jutro poznym wieczorem wrzuce zdjecia z premiery i napisze krotkio moje wrazenia :-)))

Tu sa fotki biletów

http://nasza-klasa.pl/profile/2944234/gallery/album/2/873

Pozdrowka

Tomek z Niemiec

ocenił(a) film na 7
TomaszB

czekam na sprawozdanie, i tak by the way współczuję dubbingu :)

TomaszB

Aufbruch nach Pandora?

Z jednej strony zazdroszczę, że już jutro obejrzysz, z drugiej współczuje, bo język niemiecki...

użytkownik usunięty
TomaszB

ja mam pytanie do imaxa o okulary. dostaje się je na wejściu do kina, czy jak????????????????

użytkownik usunięty

nie wejściu do kina tylko wejściu na film

ocenił(a) film na 10

Dostajesz przy wejściu na salę, gdy już podrą Ci bilet. :)

ocenił(a) film na 10
TomaszB

Tak szczerze to Niemcy sie z nas smieja ze u nas jeden lektor czyta wszystkie role , lub ze trzeba czytac. Ja zawsze lubilem filmy w oryginale z napisami ,a do niemieckiego juz sie przyzywczailem

ocenił(a) film na 10
TomaszB

Ani lektor, ani dubbing, ani napisy. Ja to bym chciał po prostu wszystko
rozumieć z oryginalnej ścieżki... Uczmy się angielskiego! :P

LukeR87

Alleluja, bracie! ;)

TomaszB

masz błęda w opisie - to nie jest najdroższy film w historii kina :P

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Pisali ,ze realizacja kosztowała 500 mln dolarów i w paru gazetach czytałem ,ze jest najdrozszy

TomaszB

Wyrzuć te gazety do śmieci. Też w jednej to przeczytałem, niestety - to się nazywa rzetelność redaktorów ;/

ocenił(a) film na 10
TomaszB

No więc czekamy na jakąś sensowną recke Tomasz, coś więcej o fabule a mniej o efektach które i tak wiadomo u większości ludzi spowodują puszczenie zwieraczy ;).

Zgadzam się z większością dubbingowanie filmu to jakieś nieporozumienie, najlepszy przykład 8 mila i kawałki Eminema po niemiecku, nazwanie tego żenadą to mało...

A za okularki zapłacił bo film z pewnością jest wyświetlany w systemie real D, i po seansie zabierze je sobie do domu na pamiątkę.
a tak swoją drogą nie pamiętam by kiedyś jakiś film wzbudzał tyle emocji, poruszał tyle tematów i można powiedzieć stał się kultowy już przed premierą :)

TomaszB

jarasz sie rzeczami które są normalne.

ocenił(a) film na 10
h4r

Ja wiem czy to jest normalnie ,w filmie tym została zastosowana najnowsza technika kinowa ,odkryto przy tym parę innowacji i technik w dziedzinie kina 3D, to pierwsza taka produkcja na taką skalę...itd

ocenił(a) film na 10
h4r

A jak nazwać te dyskusje o tym czy te skały mogą lewitować czy nie, albo że oko neytiri ma więcej pikseli niż wszystko co można na raz zobaczyć np w takim crysisie, obrzucając się przy tym wyszukanymi epitetami :)

blackpitero

nie mówcie mi co to za film bo czegam na niego od przeszło roku. mi chodzilo o to jak mozna sie jarac na dodatek bedac w NIemczech ze sie dostalo bilet z okularami. przeciez to juz u nas jest normalne/ nie widze w tym zadnej innowacji

h4r

ale z drugiej strony kolega sie tak cieszy bardzo ze moze chcial wczesniej zobaczyc taki bilet, ale nie mial okazji i pomyslal o takich jak on i nie jest samolubny wiec zrobil fotke bo ma juz bilet a wie ze my nie.

ocenił(a) film na 10
h4r

Ojj przepraszam bardzo, ja też już mam od kilku dni bilet na Avatara, tylko że dopiero na 26 a nie jutro :|. Na szczeście my bedziemy mieli najlepszą wersję z napisami :D

pr1nce7

No więc to Ty masz powody do przechwałek bo zobaczysz oryginalną wersję.