Hej
Mam już bilety na ten wspaniały film ! Okularki kosztowały dodatkowo 1 Euro i dostałem nawet kwitek do biletu na te wlasnie bryle. Jutro poznym wieczorem wrzuce zdjecia z premiery i napisze krotkio moje wrazenia :-)))
Tu sa fotki biletów
http://nasza-klasa.pl/profile/2944234/gallery/album/2/873
Pozdrowka
Tomek z Niemiec
Aufbruch nach Pandora?
Z jednej strony zazdroszczę, że już jutro obejrzysz, z drugiej współczuje, bo język niemiecki...
ja mam pytanie do imaxa o okulary. dostaje się je na wejściu do kina, czy jak????????????????
Tak szczerze to Niemcy sie z nas smieja ze u nas jeden lektor czyta wszystkie role , lub ze trzeba czytac. Ja zawsze lubilem filmy w oryginale z napisami ,a do niemieckiego juz sie przyzywczailem
Ani lektor, ani dubbing, ani napisy. Ja to bym chciał po prostu wszystko
rozumieć z oryginalnej ścieżki... Uczmy się angielskiego! :P
Pisali ,ze realizacja kosztowała 500 mln dolarów i w paru gazetach czytałem ,ze jest najdrozszy
Wyrzuć te gazety do śmieci. Też w jednej to przeczytałem, niestety - to się nazywa rzetelność redaktorów ;/
No więc czekamy na jakąś sensowną recke Tomasz, coś więcej o fabule a mniej o efektach które i tak wiadomo u większości ludzi spowodują puszczenie zwieraczy ;).
Zgadzam się z większością dubbingowanie filmu to jakieś nieporozumienie, najlepszy przykład 8 mila i kawałki Eminema po niemiecku, nazwanie tego żenadą to mało...
A za okularki zapłacił bo film z pewnością jest wyświetlany w systemie real D, i po seansie zabierze je sobie do domu na pamiątkę.
a tak swoją drogą nie pamiętam by kiedyś jakiś film wzbudzał tyle emocji, poruszał tyle tematów i można powiedzieć stał się kultowy już przed premierą :)
Ja wiem czy to jest normalnie ,w filmie tym została zastosowana najnowsza technika kinowa ,odkryto przy tym parę innowacji i technik w dziedzinie kina 3D, to pierwsza taka produkcja na taką skalę...itd
A jak nazwać te dyskusje o tym czy te skały mogą lewitować czy nie, albo że oko neytiri ma więcej pikseli niż wszystko co można na raz zobaczyć np w takim crysisie, obrzucając się przy tym wyszukanymi epitetami :)
nie mówcie mi co to za film bo czegam na niego od przeszło roku. mi chodzilo o to jak mozna sie jarac na dodatek bedac w NIemczech ze sie dostalo bilet z okularami. przeciez to juz u nas jest normalne/ nie widze w tym zadnej innowacji
ale z drugiej strony kolega sie tak cieszy bardzo ze moze chcial wczesniej zobaczyc taki bilet, ale nie mial okazji i pomyslal o takich jak on i nie jest samolubny wiec zrobil fotke bo ma juz bilet a wie ze my nie.
Ojj przepraszam bardzo, ja też już mam od kilku dni bilet na Avatara, tylko że dopiero na 26 a nie jutro :|. Na szczeście my bedziemy mieli najlepszą wersję z napisami :D