No coz widze, ze jak tylko pojawila sie mozliwosc glosowania to jakies debile byle zanizyc ocene juz glosuja .......
Jezu godzina po 24 i srednia 5,5.Widac ze te 8 osob tylko czekalo zeby jako pierwsi mogli dac oceny, nie wazne jakie.Naprawde szkoda takich ludzi, wspolczuje im ;/
A ja się zastanawiam, kto W OGÓLE głosuje na FW. Przecież ten ranking jest stworzony dla takich ludzi, którzy właśnie oddali głosy na Avatara. Serio - who cares?
Ja to wiem, Ty to wiesz... ale większość myśląc na co by sie tu wybrać wchodzi właśnie na FW i patrzy na oceny. Taka smutna rzeczywistość..
Ale to nie zaszkodzi Avatarowi, jeśli film jest dobry zadziała marketing szeptany, a wtedy oceny na FW czy gdziekolwiek indziej będą bez znaczenia :)
U mnie nie ma opcji głosowania, za to głosy się wyświetlają. Choćby nie wiem, jak kusiło - dla samej oceny, nie dałabym 10tki... Bo i po co licytować się z idiotami?
Na filmwebie Avatar ma 19 głosów i średnią 7,68.
Na rt Avatar ma 86% według ludzi (a według samych krytyków 100%).
tak tylko jak zakladalem ten temat to bylo kilka glosow i srednia 2,7 czy jakos tak, a bylo chwile po polnocy :P czyli zaraz po tym jak pojawila sie mozliwosc glosowania :P
Takiemu zachowaniu sprzyja zapewne anonimowość głosowania. Można by się
było spodziewać bardziej uczciwego oceniania, gdyby można było podejrzeć
ile wystawiono poszczególnych ocen i listę wszystkich użytkowników, którzy
daną ocenę wystawili. Wtedy taki troll miałby pewne opory przed bezmyślnym
stawianiem oceny 1. :>
Na imdb zastanawiające są też niektóre oceny. Nie czytałem tych recenzji w obawie przed spoilerami, ale jest tam pare osób które dały jedną bądź dwie gwiazdki....hmmmmm, why? Czyżby film mógł sie okazac potencjalną kichą? W końcu w dzisiejszych czasach wszystkiego można sie spodziewac i pierwsze recenzje krytyków mogły być kupione, nie raz przecież już tak sie działo...
" Takiemu zachowaniu sprzyja zapewne anonimowość głosowania. Można by się
było spodziewać bardziej uczciwego oceniania, gdyby można było podejrzeć
ile wystawiono poszczególnych ocen i listę wszystkich użytkowników, którzy
daną ocenę wystawili. Wtedy taki troll miałby pewne opory przed bezmyślnym
stawianiem oceny 1. :> "
zgadzam sie w 100% :)
" Czyżby film mógł sie okazac potencjalną kichą? "
az tak zle chyba nie bedzie :P
"ale jest tam pare osób które dały jedną bądź dwie gwiazdki....hmmmmm, why? Czyżby film mógł sie okazac potencjalną kichą?"
Ty chyba wczoraj pierwszy raz zajrzałeś na imdb :D