Nie PL, bo lektor w takim filmie to nieporozumienie. Proszę o odpowiedź! :-)
Podobno w lutym, ale to mi się wydaje za szybko...
Ja mam nadzieję na jedno - ze nie będzie dubbingu.
Zazwyczaj w wersji DVD można sobie wybrać, czy chce się oglądać z napisami czy lektorem.
Wiesz, dla mnie to obojętne w zasadzie czy lektor czy dubbing, bo i tak film bede ogladac z napisami :) 14 lutego ma byc premiera dvd w Polsce, a na świecie kiedy? :) Pozdr.
Zadajecie ciagle te same głupie pytania dzieci.
Czy tak trudno sie domyslic ze nie ma mozliwosci by takie kasowe filmy miały premiere dvd po 2miesiacach gdyz film by wtedy nie zarobiła w kinach.
Kazdy film kasowy ma premiere dvd 3-5 miesiecy od premiery kinowej.
Avatar ma premiere bluray i dvd w maju co od dawna było podane za oficjalne.
Daj mi zatem linka do oficjalnego info ze premiera w maju, "dorosły człowieku"... Ja przyznaje sie do tego, ze nie wiem kiedy ukaze sie premiera DVD Avatara, ale nie wiedzialem ze juz nawet na forum zapytac nie można :/ ech..
Informuję, że już nie ma tej aukcji z 14 lutym, więc proponuję trzymać się oficjalnej wersji:P Można też obserwować Box Office co by wiedzieć jak idzie Avatarowi w kinach. A jak DVD się będzie miało ukazać to jestem pewien, że tą informację podadzą. I będzie starczyło wejść np. na newsu filmwebu, czy innej strony filmowej, a będzie to podane.
Czasami mam wrażenie, że ludzie myślą, że na forum filmwebu zagląda regularnie Rada Jedi, która widzi przyszłość i odpowie im na każde pytanie.