7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822360
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

"Through Eyes Of Colonel Quaritch"

http://www.youtube.com/watch?v=qrzOUA3z9vA

_morfeo_

Ja już mam dosyć, robi mi się od tego niedobrze, dalej oglądam te filmiki i nie mogę przestać ;/

http://img265.imageshack.us/img265/1746/whaaasmall.gif

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Też bym sie wkurzał, codziennie nowe sceny, kto to wytrzyma?
Jeśli utrzymają takie tempo to... o zgrozo!

o_0

_morfeo_

Pewnie każdy bohater filmu będzie mieć taki dokumencik o sobie.
Jeśli tak to jeszcze czeka nas mnóstwo kolejnych scen.
W takim razie ja chyba też zrezygnuję z oglądania następnych promocyjnych materiałów bo też chce mieć jakąś przyjemność z oglądania w kinie i być czymś zaskoczony.

P.S.
Cameron jest trochę niesłowny ponieważ jeszcze kilka miesięcy temu zapewniał że chce utrzymać w tajemnicy jak najwięcej informacji o fabule i scen z filmu żeby ludzie mieli niespodziankę w kinie.
A tu prawie codziennie nowe spoilery i sceny. Nie mogliby zaprzestać reklamowania filmu na tych dwóch zwiastunach kinowych, ze dwóch telewizyjnych i tych paru zdjęciach bo i tak frekwencja w kinach na świecie będzie ogromna nawet bez tych wszystkich zwiastunów i dokumentów.
Kampania reklamowa coraz bardziej przypomina tą z "Terminatora. Ocalenie" czy "Harry'ego Pottera 6" czyli dziesięć zwiastunów kinowych i telewizyjnych i tyle samo kilkuminutowych fragmentów filmu a filmy w całości były tylko uporządkowane w kolejności z tych scen i mało było nowych.
Od tej pory już nie oglądam więcej nowych zwiastunów i dokumentów o filmie bo za dużo tam fragmentów filmu i tak już trochę za dużo widziałem. To tylko miesiąc, wytrzymam.

Sorry za ten chaos, jest późno a chciałem napisać co o tym myślę.

ocenił(a) film na 10
wojtek40i4

Też pamiętam te słowa Camerona. Tyle że on sobie może chcieć, a i tak w sprawie promocji ma mało do powiedzenia bo o wszystkim decyduja grube ryby z Fox, a tam myślą że im więcej nam rzucą tym lepiej.. Trudno, trzeba sie samemu kontrolować

_morfeo_

No to już wiem jak się wychodzi z Avatara - naciskamy wielki czerwony button a Avatar gdziekolwiek by się znajdował pada jak kukiełka, której niewidzialne ostrza podcięły linki. Wiedziałem że tak to rozwiążą.

Wydaje mi się że te zajawki wcale nie pokazują tak wiele i wszystkie kręcą się wokół jakiejś jednej, dwóch scen, filmik z Thanatorem jest na to dowodem.

ocenił(a) film na 10
_morfeo_

Pewnie nowe sceny i ujawnienie kolejnych tajemnic - więc nie oglądam! :)
Ćwiczmy swoją silną wolę! Ja tam wytrzymam. :P

_morfeo_

Jak to się mówi... co za dużo, to niezdrowo. Może więc tak dajmy już spokój z wyszukiwaniem w sieci nowych materiałów dotyczących filmu? Poczekajmy do grudnia, został w końcu miesiąc i cztery dni.

ocenił(a) film na 6
ravensecond

Dwa ujęcia z tego klipu zrobiły na mnie spore wrażenie:
http://img137.imageshack.us/img137/8008/kopiallllkkk.jpg
http://img121.imageshack.us/img121/516/llllkkk.jpg

Ale chyba macie rację - ja aż do grudnia i premiery robię sobie kwarantannę do wszystkiego co z Avatarem związane ;)

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

100-milionowa machina promocyjna skutecznie Ci to uniemożliwi ;P

_morfeo_

Jeszcze parę takich filmików i skutecznie rozwieją atmosferę tajemnicy. Znamy już bardzo wiele kluczowych dla opowiadania scen i rozwiazań fabularnych oraz byćmoże znaczną część najbardziej spektakularnych ujęć, projektów maszyn, potworów, przemiany postaci... uff. Wychodzi na to, że zaskoczeń będzie niewiele... Źle.

ocenił(a) film na 10
phranek

To zależy od Ciebie. :) Ja tam nie znam fabuły, a poza zwiastunami i tą
jedną sceną z Thanatorem, nie widziałem niczego więcej. I przed premierą
nie chcę widzieć. :P To proste - wystarczy nie czytać i nie klikać linków,
które mogłyby coś ujawnić. :D

_morfeo_

Morfeo, jesteś strasznie nie w porządku! ;p Sam tego nie oglądasz, ale wklejasz gdzie popadnie.... gorzej niż szatan pod postacią węża!!! :P

ocenił(a) film na 10
Kazioo

Niah niah niah.. :D

A serio, to łatwiej mi sie powstrzymać od oglądania tego gdy czytam pozytywne opinie innych. Wtedy jakoś myśle "Spoko, tym bardziej warto poczekac" :)