Czy ktoś był w kinie 2 razy na Avatarze ?? Chciałabym się dowiedzieć czy za drugim razem przeżywa się to wszystko tak samo... ;]
Ja nie byłem ale zamierzam się wybrać drugi raz tylko do IMAX`u. Wcześniej byłem w cinema - city. Ten film jest tak wspaniały, że można iść na niego drugi raz, a może nawet więcej razy ;) Mało jest takich świetnych filmów, więc ja idę na niego drugi raz.
Ja byłem dwa razy. Przeżycia te same. Wybrałbym się jeszcze kilka razy z chęcią. Pozdr
Właśnie chciałbym się o tym przekonać. Narazie z kasą u mnie jest cieniutko, dlatego do kina wybiorę się dopiero gdzieś w polowie stycznia. Pozdrawiam.
Ja niedawno wróciłem z mojego drugiego seansu na 3D, i ani trochę nie żałuję - efekty specjalne naprawdę niesamowita (końcówka to majstersztyk), świetna muzyka, prosta ale sprawdzona i poruszająca historia, ciekawe przedstawienia świata oraz Na'vi, urocza Neytiri ;) i w ogóle.
Może jakby się jeszcze kiedyś znalazł czas, to skusiłbym się 3 raz na ten film.
Ja byłam wczoraj po raz pierwszy, jutro idę po raz drugi. Myślałam, że coś ze mną nie tak i już miałam rezygnować, ale ok. Uspokoiliście mnie. :)
Byłam wczoraj i dzisiaj. Myślałam że zwariuje jeśli jeszcze raz nie zobaczę tego filmu. Nie mam pojęcia dlaczego, pierwszy raz zrobiłam coś takiego. Myślałam że zacznę żałować że poszłam drugi raz czy coś takiego... wrażenie? Jakbym pierwszy raz to widziała, uczucie niesamowite, byłam tak wciągnięta że aż zdziwiona że siedzę w kinie a nie uczestniczę w wydarzeniach. Przyjemność jak za pierwszym razem. Strasznie mnie korci żeby pójść po raz trzeci ale chyba przy tym filmie to uzasadnione.
ja byłem już 2 razy
25 gru na otwarciu i było bosko zamrocony byłem....
28 gru to przeżywałem jeszcze bardziej sceny
i wybieram się jeszcze jutro i kto wie czy to bedzie ostatni raz....
Ja byłem 3 razy i za każdym jeszcze lepiej,mieszkam w łodzi tak wiec mam
iMAX 5 minut od domu z czego sie bardzo ciesze.