Wlasnie wrocilem z multi kina w zlotych tarasach i moge powiedziec ze odbylem najwieksza przygode w moim zyciu to cozobaczylem przeszlo moje najsmielsze oczekiwania swiat pandory zawładna mna całkowicie , trudno mi jest cos wiecej teraz opisac gdyz nie zebralem jeszcze szczeki zpodlogi do konca jak dojde do siebie sprobuje cos napisac ale na 100% ide ponownie :D
Całkowicie sie zgadzam z przedmowca!!!!
Byłam na 3D w Multikinie w Poznaniu.Ze wzgledu na świeta i godzine kino było prawie puste.Nigdy jeszcze nie oglądałam filmu 3D przez 3 godziny.I na dodatek nosze okulary:(Olałam je i zalozyłam tylko te 3D,poniewaz 2 pary okularow to za duzo na moj nos.Dalam jednak rade.Z poczatku krecilo mi sie w glowie i troche mdlilo mnie,ale po godzinie przyzwyczailam sie.Film wciaga strasznie!!!!Szczegoly,piekna kraina,efekty i historia cudowne!!!Muzyka tez swietna.Zdecydowanie najlepszy film tego roku!!!!
Jaki ten świat mały ;) ja też właśnie wróciłem z multikina w Złotych Tarasach. Jeśli chodzi o film to muszę zgodzić się z moim przedmówcą ten film a raczej arcydzieło które oglądałem w 3D zostanie zapamiętane w mym sercu jako jedna z najwspanialszych przygód w życiu. Z wielką radością pójdę do kina jeszcze raz na ten wspaniały film :D