Troche fatalna polityka, co boja sie ze klientow nie bedzie? wystarczylo
zrobic najpozniej 30-60min przed seasnem i sale tez by byly full. Czy ktos
zna jakies rozwiazanie? jestem 100km od Katowic, 2x obracac nie bede po
bilety i na seans, za spore koszta.
pozdr
Czesio. Pojedź do W-wy. Rezerwując miejsce przez neta do kina Imax w W-wie można kupić bilet on line ;) Przyjemność wymaga poświęceń :)
Kolega uznaje tylko oceny 1 i 10, więc może tym lepiej, że się nie załapie na Avatara (chociaż później pewnie da 1 za kino-rip)...
byc moze uznajesz kino-ripy, co kto lubi.
Oceny 1 i 10 stad gdyz caly system ocen na filmwebie to lipa.
Myślę, że na ilość wydanych na kino pieniędzy mogę stwać w szranki z większością filmwebowiczów ;)
Mam na tm punkcie jobla i nawet największe kiszki oglądam w kinie. Myślę, że po 2000 roku spokojnie byłem w kinie z pięćset razy...
hm..chetnie bym z Toba stanal w te szranki :P w Punkt44 w Katowicach jestem 3-4 razy w tygodniu :) jak juz nie ma co ogladac to siedze w Hokus-Pokus :) pracownicy kas tego kina juz sprzedaja mi te najtansze bilety mimo iz rezerwuje normalny :P ochroniarze nie protestuja gdy parkuje pod samymm wejsciem prawie hehe (zakaz)...chyba sie juz przyzwyczaili....a teraz juz w sumie z kilkoma osobami zamiast mowic im dzien dobry mowie "czesc"....
My jutro odbieramy bilety w IMAX (70km od Wawy) tak więc dozobaczyska 25.XII o 12:00. Pozdrawiam już nie mogę się doczekać.
wg mnie to dobra polityka, patrząc z perspektywy kina. W szczególności, że to kino IMAX, gdzie normalnie aż tyle ludzi nie chodzi co do zwykłych. Poza tym na Avatara wybiera się na pewno spora liczba fanów więc chcą mieć pewność. Faktycznie jednym z mankamentów jest to, że w Polsce nie ma za dużo kin IMAX i ci co mieszkają daleko od dużej miejscowości mogą mieć problem. Na szczęście ja mam blisko;p
Jesli jest ktos kto idzie do IMAXa w KATOWICACH i odbiera wczesniej bilety,
niech prosze sie tu odezwie. Dzieki
ja tez ide do Punktu44 :) bilety odbieram chyba jutro :) na jaki seans idziecie??
Ajć... właśnie się okazało, że zamiast 25-go o 15 i 26-go o 18 będę szedł... 25-go o 15 i 18 :/
Mam nadzieję, że mój mózg i oczy to wytrzymają... 6h oglądania filmu w imax może być za mocne.
a jednak mozna :P napisalem ze jestem stalym klientem podalem nazwisko i rezerwacja nie zostanie anulowana nawet gdybym nie odebral 48 h przed :
" Witam,
dziękujemy za wiadomość. Pańska rezerwacja nie zostanie anulowana. Jednak proszę, aby odebrał Pan ją 1h przed seansem. Po tym terminie wszsytkie rezerwacje zostaną anulowane.
Pozdrawiam,
Dorota Tetzel Cinema City Orange IMAX Katowice
Deputy Cinema Manager ul. Gliwicka 44
40-853 Katowice
tel: +48 32 359 59 00
fax: +48 32 359 59 01
www.cinema-city.pl
www.kinoimax.pl
NIP 521-30-97-055, Sąd Rejonowy dla m.st. W-wy, XIII Wydział Gospodarczy, KRS 0000018523
Wysokość kapitału Zakładowego 250 769 500,00 zł "
Całkiem ładna ta pani Dorotka :)
Lepiej byś ją popodrywał...
http://nasza-klasa.pl/profile/1600129/gallery/album/2/5
Jak tak sobie poklikałem, to znalazłem coś interesującego:
http://nasza-klasa.pl/school/106708/2
Tu chyba większość pracowników CC w Katosach, może inne też mają takie 'kluby' i Wam się uda wyżebrać u jakiejś kulawej antylopy przetrzymanie biletów ;)
hehe faktycznie wiekszosc to pracownicy Punktu44 :P a pani Dorota sympatyczna jest :)
Wczoraj odebrałem bilety i jak się przy okazji dowiedziałem rezerwacje przepadły po zmianie ceny, całe szczęście że nikt nie wykupił miejsc zarezerwowanych.
podbijam :) gdyz w innym temacie jest SPOJLER :) niech tamten spadnie moze niektorym nie popsuje filmu!!!
czy po rezerwacji biletow na stronie imaxa, przyszlo Wam potwierdzenie na
email? ja nic nie dostalem, spisalem tylko nr zamowienia na www.