IMAX Warszawa, 25 grudnia godz 18 rzad 10, miejsca 20,21 sam srodeczek
Chętnie bym wziął, ale gdy to były rezerwacje do Krakowskiego Imaxa albo Katowickiego. Mieszkam pomiędzy tymi miastami więc raczej do Warszawy i to na 18 nie pojadę. Jeśli ktoś ma rezerwacje na ten film z tych miast a chciałby ją oddać to proszę skontaktować się ze mną. Bo jakbym sam miał wybrać się na ten film to dopiero po koniec Stycznia.
O, to ci szczęście dopisało. Miałam zabrać pięć osób, a skończy się pewnie na tym że pojadę sama, i w rezultacie mam trzy (za parę dni może nawet cztery) wolne miejsca na 18.00 25/12 w rzędzie 10, również sam środek. O tu: http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/ko4862_miejsca.jpg
A ja już będę o tej godzinie po :)
Co prawda w tym samym kinie, ale już po...
Rozpoznacie mnie po oczach jak u Na'vi i pewnie po braku mrugania i szeroko otwartej gębie :D
Tobie też pomacham, ale obawiam się że po seansie każdy będzie w stanie permanentnego opadu szczęki i tak zwanego 'wytrzeszczu'. Pomaluj się na niebiesko, czy coś. ^.^
Ja za to mieszkam w Warszawie i chętnie ulżę każdemu komu ciążą owe zaproszenia ;) proszę tylko powiedzieć - za ile ;)
to nie zaproszenie, tylko rezerwacja. W dniu premiery w jedym z najlepszych miejsc. Ja niestety nie bede mogl tego dnia, dopiero 28, wiec jak komus zalezy na dobrym miejscu 25 grudnia, niech pisze na przemoo4@o2.pl
Do oddania, 28.12, 13.30, 7, 17,18(środek), 52 zł(jeden ulgowy, drugi normalny). Również Warszawa, również IMAX.