7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822360
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Bruce Snyder, dyrektor dystrybucji Fox w US przemówił ;) Avatar bez napisów końcowych będzie miał 150 minut:

http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/news/e3ied5661580e6e68a120ab de6081f17500

_morfeo_

inaczej się chyba tego rozwiązać nie dało. np. w Polsce, jeśli się nie mylę, jest tylko jeden projektor cyfrowy (w Łodzi), reszta to analogi.

_morfeo_

150min to ja rozumiem :). Mam nadzieję, że długość nie przełoży się na jakość i senność.

_morfeo_

W sumie kaszana, już siedząc w kinie będziesz wiedział, że z pół godziny wycięto. Im film dłuższy, tym lepszy, o ile jest dobry:) Z drugiej strony ograniczeń technicznych też się nie przeskoczy.

_morfeo_

Usunięte sceny znajdą sie pewnie na DVD.

Jake19

na 100%. dodatków będzie, na pewno, całe mnóstwo, bo przecież tak długotrwały proces produkcji - musiał być udokumentowany.

Jake19

No raczej, nie po to wydawali na te sceny tyle kasy, żeby je teraz zakopać:) Ale np. ja wolałbym obejrzeć całość w kinie.

StreetSamurai

może na jakiś specjalnych pokazach, doczekamy się wersji director's cut ;)

Kaileena_Farah

Pomarzyć można :)

StreetSamurai

niekoniecznie teraz, ale za parę lat, przy okazji jakiegoś maratonu, or somethin'... jak wymienimy wszystkie analogii na projektory cyfrowe ;)