Nowy rok się zbliża. Biba u ziomka nie wypaliła więc siedzę przy kompie i popijam winko swojskie w lampce eleganckiej i pije za najlepszy film tego roku :D Szczęśliwego Nowego Roku całej ekipie która pracowała przy tym Arcydziele. Pzdr. dla tych których film urzekł ;D
Pijmy za Jamesa Camerona i całą ekipę tworzącą Avatara!!!
Niech im zdrowie dopisuje i szybko oraz solidnie zrobią kolejne części!!!
To co koledzy wyżej napisali. ^^ Mnie film bardzo urzekł... Zamierzam się nauczyć języku Na'Vi, jak tylko będzie dostępny (a będzie, wpiszcie se w google ;p).
Dobra bo dopiłem butelkę coś muszę wymyślić jakiś spontan ;D jak spotkam gdzieś dziś Camerona to dam mu buzi za ten wspaniały film ;* Każdy fan tego filmu musi dziś wypić toast za ten film!
Też siedzę na chacie przed PC. Szampana jest cała butelka więc wypiję razem z wami za ten cudowny film i za wszystkich, którzy przyczynili się do jego powstania.
No i bylo barwnie tak samo jak cały film. Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku panie Cameron życzy Yager i Inni xD gruuuuuuuubo :D
wku**** mnie gadanie ludzi że efekty 3d przy filmie są niczym... ja poświęcam na nie całe godziny, staram się jak mogę a potem i tak bluzgają ci ludzie.... lepiej brać za to pieniądze bo się nauczyłem że za darmo to można tworzyć w pierwszych latach, czasach W3 gdzie szkieletory biegają 3d... bo potem nic się nie nauczysz...