Witam. O filmie nie bede sie rozpisywał bo mnie totalnie zmiażdżył pozytywnie :) Ale chodzi mi o ekran. Obraz był wyświetlany na 3/4 całego ekranu, były znaczace czarne pasy po bokach, góry i dołu. Czy to normalne?
P.S Gdzie najlepiej siadać na tego typu filmach? Czy 5 rząd miejscie 29,30 to odpowiednia miejscówka? Bo zarezerwowałem już 2 nastepne na sobote :)
ja rezerwuje zawsze rząd 9 miejsce od 8 do 12 tak mniej więcej i zawsze jestem zadowolony. A polecam Cineama orac Multikino na tego typu filmy.
Pozdrawiam,
Skoro mam blisko chodze zawsze do iMAXA, ale martwi mnie ten obraz..w innych też jest to samo? Że film nie pokrywa się z całym ekranem tylko na 3/4?
Nie w cinema i w multi masz na cały ekran przed seansem (po reklamach) powiększa się
Wiem, że w cinema i multi tak jest, ale iMAX jest inny. Obraz jest prawie jeszcze raz większy niż w zwykłych kinach. Proszę o wypowiedź widzów, którzy byli w iMAX :)
Niestety w odległości ponad 100km ode mnie nie puszczali w 3D, ale w zwykłym kinie w 2D film był na całym ekranie.
W Pzn imax, film był wyświetlany w nieco większym rozmiarze, niż ten czerwony zaznaczony na fotce. http://img686.imageshack.us/img686/9968/ekranimax2.jpg. Czyżby iMAX w Poznaniu wydymał widzów?