Witam.
Planuję obejrzeć Avatara w kinie w następnym tygodniu (oczywiście w 3D), jednak chciałbym poznać waszą opinię w pewnej kwestii.
Otóż, czy dobrym pomysłem jest obejrzenie filmu najpierw na komputerze w celu poznania fabuły, tak aby podczas seansu za bardzo nie skupiać się na niej i na napisach, podziwiając w zamian cudowny (podobno) świat Pandory?
Proszę o poradę i z góry dziękuję serdecznie za wszelkie odpowiedzi.
Jeśli piszesz serio, to aby poznać fabułę przed seansem, proponuję przeczytać wszystkie spoilery i streszczenia na forum, zamiast ogladania tego w 2d.
Dokładnie, idź do kina chłopie, ewentualnie zrobisz w odwrotnej kolejności, obejrzysz ponownie na komputerze.
Lepiej najpierw do kina. Osobiście obejrzałem wiele trailerów i czytałem wiele opinii i uważam, że nie potrzebnie to robiłem bo znając tyle szczegółów fabuła wydawała mi się oczywista, przynajmniej do połowy filmu. Mimo to Avatar zrobił na mnie ogromne wrażenie a w szczególności ta cała pandora i Na'Vi :) piękny świat ;D doskonale to zostało przedstawione :)
Cześć ja polecam po własnych doznaniach najpierw iść do kina!!! Ja zostałem wciśnięty w fotel, film jest dla mnie rewelacyjny i jak tylko pojawi sie na DVD to będę go miał... Polecam gorąco obejrzyj najpierw w kinie w 3D a później na kompie pozdrawiam cieplutko leć jak najszybciej na Pandore