7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822538
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Oglądam repertuar i wszędzie jesat 3d. Szczerze mówiąc bardzo średnio mi to odpowiada.

ocenił(a) film na 7

W kinach gdzie są sale 3d są pokazy w 3d, na jaką cholere wyświetlać to w 2d kiedy jest możliwość pokazania oryginalnej wizji Camerona? Niestety jesteś raczej w mniejszości. Są też kina które nie są wyposażone w sale 3d i tam film leci w 2d, np Helios w Magnolii we Wrocku. Jak tak bardzo nie chcesz obejrzeć go w 3d (nie za bardzo Cie rozumiem) to szukaj, a znajdziesz ;D

Citizen169

Chyba w każdym Heliosie jest możliwość obejrzenia filmu w 3D i 2D.

ocenił(a) film na 10
Juby_

W Katowicach w Punkt44 leci w 2D, 3D i w Imax :P do wyboru do koloru :) tylko tak jak poprzednicy tez nie rozumiem po co go ogladac w 2D :P

Juby_

Nie w każdym Heliosie będzie wyświetlana wersja 2D ale mi udało się znaleźć taką opcję w Cinema City i mam już zarezerwowany bilet na 25cgrudnia - niestety,na wersję 3D nie mogę się wybrać ze względu na problemy ze wzrokiem.

W wersji tradycyjnej 2D, "Avatar" będzie wyświetlany w ilości 70 kopii.
W ponad 100 w wersji 3D. Z innych wątków przeczytałem, że najlepiej obejrzeć w IMAX. A ile jest IMAXów w Polsce ? Kilka zaledwie.
W tej wersji w IMAX będzie emitowany:

http://www.imdb.com/SearchRatios?1.78%20:%201%09(IMAX%203-D%20version)

Pozdrawiam wszystkich widzów... Życzę zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
i niezapomnianych wrażeń podczas projekcji "Avatara". W każdej wersji.

użytkownik usunięty

Po prostu nie lubię oglądać w tych okularach. Ostatnio dali mi za duże.

użytkownik usunięty

a poza tym bolała mnie głowa od tych niby efektów które na mnie wrażenia zbytnio nie robiły (to był jakis film o głębinach wodnych, w Imaxie).

ocenił(a) film na 10

Zapraszam do Rzeszowa film w tutejszym heliosie w obu wersjach będzie puszczany:)

ocenił(a) film na 10
michalb1984

podbijam :) gdyz w innym temacie jest SPOJLER :) niech tamten spadnie moze niektorym nie popsuje filmu!!!