Wiem, że leci przed Bękartami Wojny, ale też nie wszędzie i nie zawsze, sam byłem w Heliosie i nie było trailera.
Słyszałem też coś o Final Destionation 4 ale nie wiem czy to prawda.
Ja widziałem przed Final Destination 4 własnie, czekam na Avatara już od
dawna, trailer mnie nie zawiódł, mam nadzieje, że film również będzie 1-sza
klasa.
Ponawiam, czy jeszcze ktoś przed jakimś filmem widział w kinie (ale chodzi mi o 3D, bo w 2D to sobie w domu mogę zobaczyć) tez zwiastun? Już zaledwie niecały miesiąc, a tu kupa. W sumie to w 3D tylko przed filmami w 3D można zobaczyć, teraz sobie to uświadomiłem :P
Słyszałam, że gdzieś-tam puścili zwiastun przed '2012'. Znajoma widziała przed 'Księżycem w nowiu'... (-.-" - chociaż, w sumie, to bardzo dobra reklama, biorąc pod uwagę tłumy w kinach)
No tak, tylko przed takimi filmami to niestety nie zobaczysz tego w 3D, bo muszą być okulary... Jedynie przed Opowieścią Wigilijną czy Odlotem była by taka możliwość, ale to są filmy skierowane do dzieci, więc raczej nie uraczymy.
Podobno w kinie nie trzeba nawet okularów, żeby przy trailerze 'Avatara' wydać z siebie głośne 'ooooooooooooohhh', czy tam 'aaaaaahhhh' ;) Duży ekran swoje robi.
Ja też byłem na "Opowieści Wigilijnej" i trailera nie było. Oni chyba
puszczają go sobie przed losowo wybranymi filmami...
Masz całkowitą rację, co do tego. Ja widziałem przed 2012 i te 3 minuty trailera wydusiły ze mnie najwięcej energii :P Całe 2012 nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak te trzy minutki :D a co dopiero cały film no i w 3D Ja już chcę do kina!!!!!!!!
Przed opowieścią wigilijną :) po trailerze koniecznie muszę obejrzeć ten film w 3D :D
Przed opowieścią wigilijną w heliosie puścili trailera :) świetne efekty w 3D polecam!!!
przed 2012 widziałam z moim i myślę: ha kolejna baja szkoda kasy , jak mój mnie weźmie to może sie skusze...wczoraj przed Opowieścią Wigilijną w 3D - ja pier...musze to zobaczyć koniecznie! masakra jakaś!
Dzięki, wychodzi na to, że przed Opowiescia Wigilijna puszczają. Pojde na ten film w takim razie do multikina. Mam
nadzieje, ze mnie nie zawiodą. Nie ma to jak isc do kina na zwiastun :P