Już wiadomo, że przedsprzedaż biletów będzie od najbliższego piątku. Film będzie grany o:
10:30 - 13:30 Avatar
13:30 - 16:30 Avatar
16:30 - 19:30 Avatar
19:30 - 22:30 Avatar
22:30 - 01:30 Avatar
Bilety w takiej samej cenie jak na "Opowieść Wigilijną 3D"
Wiadomość od poznańskiego Imax'u. ;]
O taaaak! Mam nadzieję, że w Warszawie to samo... Czyli teraz pozostaję tylko czekać, zarezerwować i wytrzymać do 25ego :D
Dziwne, mi wczoraj powiedziano (IMAX Warszawa), że bilety będą dostępne od
dnia wprowadzenia repertuaru z AVATAR'em, czyli najwcześniej 15 grudnia.
Nie dziwi Was godzina pierwszego seansu? 10.30? Kto przyjdzie 25 grudnia o
10.30 na 3 godziny do kina??
Czy ktoś wie coś o pokazach przedpremierowych w Warszawie??
Złaziłam dziś pół miasta, żeby i w CC i w MK pytać o rezerwacje i plakaty, i nic. Tak to jest, jak się mieszka w dziurze zabitej dechami, która pretenduje do bycia ważnym miastem. Chyba naprawdę pojadę do IMAXa, jeśli w Katowicach będą przedpremierowe, a będą na pewno.
Świetnie :D Dzieki za info! Na stronie IMAX nie ma nic na ten temat wiec rozumiem że dostałeś te informacje drogą mailową?
Ja dzwoniłam dzisiaj do IMAX'a w Warszawie.
Ma być w cenie takiej samej jak "opowieść wigilijna", i zaczynaja od 10 seans co 3 godziny.
I rezerwacje też od tego piątku? Kurcze, rewelacyjna wiadomość. Będę o wiele spokojniejsza, mając wszystko zabookowane ;)
Podobno rezerwacje już od piatku, ale na stronie imax'a repertuar jest tylko z tygodniowym wyprzedzeniem. Może sie okazać, że jak już będzie repertuar na stronie to nie bedzie biletów. Przynajmniej w pierwszych dniach wyświetlania. A cena przystępna, tylko o 1zł drożej niż normalny film imax'a.
Czyli ile będzie kosztował bilet w Imaxie??? 22zł? 21 kosztuje chyba na normalne seanse, a na Opowieści... nie byłem to nie wiem.
Jeszcze jedno, małe pytanie: gdzie rezerować miejsca w Imaxie? Najlepiej gdzieś po środku, czy niżej/wyżej? Na ich stronie jest napisane, że nie ma to większego znaczenia, ale ja im tam nie wierzę ;) Dlatego liczę na odpowiedź kogoś bardziej w temacie... Sama byłam tam może raz, dwa razy i to laaata temu.
W Imaxie nigdy nie byłem, ale pracownicy tego kina w Krakowie polacają rzędy 7 - 10, oczywiście środek.
By the way; u nas w kinie Imax jest tylko 18 rzędów. podobnie jest w reszcie Imaxów?
pozdr
Nawet jeśli - raczej nie od tego tygodnia. Najlepiej byłoby spytać na miejscu, ewentualnie zadzwonić i męczyć ich dotąd, aż coś sensownego powiedzą ;D
Tak jest... męczyć męczyć... bo czasami się trafia na pracowników, którzy kompletnie nic nie wiedzą... a czasami na takich którzy wiedzą :D i tych trzeba męczyć ;P bo nie zawsze od razu chcą powiedzieć... dać na piwo i jak wie to powie...Ja zaczynam od jutra :D pozdro
A jeszcze jedno... jak ktoś jest bardzo napalony... to można się z jakimś pracownikiem dogadać który dokładnie poinformuje (np. przez kome) jak już zacznie się wyprzedaż i od razu rezerwować... albo jak mi się kiedyś udało sam pracownik od razu zarezerwował (tylko to czasami jest ryzykowne) :D także życzę udanego polowania
Czyli co, pierwszy seans, czyli 10.30? Na ten będzie oblężenie maniaków AVATAR'a? Kto z Was idzie na pierwszy dostępny?
Ja idę na wieczór najbliższy jaki będzie, a i wcześniej bileciki oczywiście rezerwuje i najlepsze miejsca!
Jak się uda, to koniecznie na przedpremierowe. Ale na stronach IMAXa ni widu, ni słychu. Trzeba będzie szturmować, buhahaha. ^^ Mailem i telefonicznie, bo osobiście nie bardzo mam jak. :}
Spoko:-) Ja też jeszcze nie byłem w Imax. Jestem z Wrocka i mam zamiar się wybrać po świętach do Poznania, bo uznałem, że taki film jak Avatar chyba warto w końcu zobaczyć w takim kinie i z ciekawości sprawdziłem w necie jak wygląda rozkład miejsc w Imax. Ktoś wyżej napisał, że najlepsze miejsca to 7-10 rząd po środku i zaufam tej osobie i zarezerwuję bilet gdzieś w tym przedziale.
heh to ja pisałem;) Sam nie byłem w Imax, a informacje odnośnie najlepszych miejsc dostałem po prostu od pracowników Imax.
W każdym razie ufam im na tyle, że jeśli nie uda mi sie odpowiednich miejscówek kupić, to wolę przełożyć sobie oglądanie na inny dzień, niż męczyć się gdzieś ze skraja w pierwszych rzędach.
pozdr
jest juz mała informacja w IMAX
http://www.kinoimax.pl/index.php?module=movie&id=69