7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822880
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Na jaką wersję lepiej iść na analogową czy w 3D???

ocenił(a) film na 7
Klaudia_36

Trójwymiarową. Jeno kilka złoty więcej, a wrażenia znacznie lepsze ;)

ocenił(a) film na 8
Klaudia_36

Film jest robiony pod 3d, chociaż odczuwałam dyskomfort oczu xP Ale lepiej
iść na 3d.

ocenił(a) film na 10
Klaudia_36

Witam. Pewnie chodzi ci 2D lub 3D. Oczywiście polecam pójście na 3D. Taki film warto zobaczyć w 3D. Tylko polecam 3D (cyfrowo), bo podobno 3D analogowy jest gorszy ( gorszy dźwięk, a co za tym idzie pogorszone efekty specjalne). 3D analogowy jest w IMAX`ach (prócz Łodzi). Ja byłem w cinema city w Rybniku (tu akurat nadawają cyfrowo). Zwróć uwagę do jakiego kina idziesz czy analogowego 3D, czy cyfrowego 3D. Cyfrowy 3D wydaje mi się, że jest lepszy, ogólnie i obraz i dźwięk. Polecam 3D cyfrowy w cinema city ( nie wiem czy w każdym cinema city nadają cyfrowo, ale chyba raczej tak). Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Klaudia_36

Dziwne pytanie, nigdy by mi do głowy nie przyszło. Ponadto już było na forum. Of course 3D.

ocenił(a) film na 10
Klaudia_36

Obowiązkowo wersja 3D! Obraz co prawda jest trochę ciemniejszy, lecz szybko się do tego przyzwyczaisz. Niektórzy trochę narzekali na napisy bo kolor czcionki był miedziany. Z czasem do tego trójwymiaru się przyzwyczaisz, momentami może Cię wciągnąć do tego świata na dobre dlatego uważaj! :D

ocenił(a) film na 8
Klaudia_36

to sapmer. codziennie generuje to samo pytanie.

Klaudia_36

zdecydowanie 3D. Kilka złotych więcej ale 2 razy więcej emocji podczas oglądania filmu. Byłem w kinie helios w gorzowie w 6 rzędzie i muszę przyznać, że obraz był jasny, nasycony i naprawdę wyglądało to pięknie. Dźwięk dobry. Oczu nie miałem zmęczonych. Cieszę się, że nowy rok rozpocząłem tym właśnie filmem :D

ocenił(a) film na 9
Klaudia_36

a ja bylem dzis na 3D w cienama city w kato i wcale nie żałowałbym jakbym był na 2D. zadnych takich scen nie było żebym sie przestraszył że coś na mnie leci, coś odpryśnie, uderzy itp... efekty specjalne były bardzo dobre ale myślę że na 2D wyglądało by to lepiej...

ocenił(a) film na 8
SzYnA_GNT

a teraz kolega przeczyta sobie na czym polega wytrwane 3D:
http://film-fx.blogspot.com/2009/12/dlaczego-czowiek-ma-pare-oczu-gdy.html

i zamknie buzię.