7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822964
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

W sumie co mnie obchodzi, że jakiś wapniak da Avatarowi 1/10?
Wapniak będzie wapniakiem mimo wszystko, nawet jak połknie pigułki szczęścia. Nic nie działa na wapniaka. Wapniaka nie da się oczarować. Wapniak kocha tylko i wyłącznie filmy górnolotne, które niby odkrywają jakieś ludzkie prawdy (większość tych prawd została powielana w ten czy inny sposób. (W żaden sposób nie umniejszam filmom tego typu.) A mimo wszystko mądry człowiek, który przeżył swoje, poznał te prawdy i nie musi je odkrywać na nowo.)
Wapniaki! Pamiętajcie, że wy też jesteście częścią ciemnej masy! ;)

użytkownik usunięty
Warabaranara

ten film jest pszeznaczony dla mas a nie znawcow kina. tylko takiego glupiego filmu po amerykanach sie spodziewac jak zawsze. to film dla nie dojzalych ludzi. nawet dzidzis go zrozumie bo tam nie ma fabuly. te niebieskie stworki sa kiczowate a tamta laska beznadziejna. zaden normalny facet by jej niechcial. szkoda mi czasu na takie filmy oby pszeral w top100

ocenił(a) film na 9

Śmieszny jesteś :)
Psioczysz na amerykańskie kino, a dobrze wiesz, że właśnie od nich wiele filmów dla znawców kina wychodzi.

użytkownik usunięty
Warabaranara

nie cwaniakuj bahorze. jak mowie ze film glupi i dla mas bo tak jest w rzeczywistosci. krytycy mowia ze film bardzo dziecinny i nic sensownego nie ma. taka bajka dla dzieci na dobranoc.

ocenił(a) film na 9

Właśnie załapałem twoją strategię! Dobrze robisz! Szkoda, że ja nie jestem taki chytry, tak jak ty ;)
Specjalnie wychodzisz z takimi głupawymi szablonowymi argumentami, żeby napsuć krwi przeciwnikom Avatara! Dobrze! Bardzo dobrze! Wręcz genialne!
Powinieneś iść do służb specjalnych i pracować jako podwójny agent, masz talent.

użytkownik usunięty
Warabaranara

eeee??
po prostu mowie ze mi sie film nie podobal. bez zadnych aluzji.

ocenił(a) film na 9

A, tam nie gadaj. ;) Dobrze wiem co robisz. Przede mną nie musisz grać swojej roli. Gratuluje świetnego pomysłu.

ocenił(a) film na 8
Warabaranara

Nie ma sensu z nim rozmawiać ;P Albo jest trollem albo ... cóż :D Tak czy siak po co się trudzić i zniżać do jego poziomu?

ocenił(a) film na 9
Zaikare

No właśnie ty go nie rozumiesz. Ja go przejrzałem! On pracuje dla nas! Umniejsza przeciwnikom Avatara poprzez tak głupawe wypowiedzi! Nie widzisz jego poświęcenia?

ocenił(a) film na 8
Warabaranara

Nie reaguj ;P jestem na 70% pewien że to troll ;) wszystko trywializuje