7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822419
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Szok!

ocenił(a) film na 10

Podczas oglądania zwiastunów tego oto filmu przechodziły mnie dreszcze.Ten film może być naprawdę wspaniały.Do kina się na pewno wybierę ,bo to by był wstyd przegapić tak wspaniałe dzieło.

ocenił(a) film na 10
andreas92

*wybiorę - mała literówka z pośpiechu się trafiła ;d

ocenił(a) film na 10
andreas92

O tak,dobrze sie dzieje że ten film jeszcze przed swoją premierą ma taką siłę działająca na ludzi :) Marzy mi sie jednak chwila gdy oglądając Avatara w kinie, ujrzę ludzi ze łzami w oczach podczas jakiegoś pięknego momentu, ludzi którzy duszą są nieobecni w swoim ciele, tylko gdzieś daleko w cudownej krainie o nazwie Pandora, ludzi którzy po ostatniej scenie filmu nie wstaną od razu ze swych miejsc by wrócic do swojego zwykłego szarego zycia, tylko jeszcze przez chwile będa siedzieć pogrążeni w myślach o tym co zobaczyli. Po chwili wielki aplauz, wiwat na cześć arcydzieła, śmiech, łzy i wszechobecne szczęście, dzień który zapamietają do końca życia, dzień w którym zobaczyli AVATARA ! :)

ocenił(a) film na 10
andreas92

O tak,dobrze sie dzieje że ten film jeszcze przed swoją premierą ma taką siłę działająca na ludzi :) Marzy mi sie jednak chwila gdy oglądając Avatara w kinie, ujrzę ludzi ze łzami w oczach podczas jakiegoś pięknego momentu, ludzi którzy duszą są nieobecni w swoim ciele, tylko gdzieś daleko w cudownej krainie o nazwie Pandora, ludzi którzy po ostatniej scenie filmu nie wstaną od razu ze swych miejsc by wrócic do swojego zwykłego szarego zycia, tylko jeszcze przez chwile będa siedzieć pogrążeni w myślach o tym co zobaczyli. Po chwili wielki aplauz, wiwat na cześć arcydzieła, śmiech, łzy i wszechobecne szczęście, dzień który zapamietają do końca życia, dzień w którym zobaczyli AVATARA ! :) I nie wierzę że wam też taka chwila sie nie marzy :D

ocenił(a) film na 10
andreas92

Ja podczas samego oglądania zwiastunu miałem łzy w oczach ze szczęścia ,gdyż wychodzi w końcu coś tak wspaniałego ,że słowami tego nie da rady opisać to trzeba zobaczyć!