Podczas oglądania zwiastunów tego oto filmu przechodziły mnie dreszcze.Ten film może być naprawdę wspaniały.Do kina się na pewno wybierę ,bo to by był wstyd przegapić tak wspaniałe dzieło.
O tak,dobrze sie dzieje że ten film jeszcze przed swoją premierą ma taką siłę działająca na ludzi :) Marzy mi sie jednak chwila gdy oglądając Avatara w kinie, ujrzę ludzi ze łzami w oczach podczas jakiegoś pięknego momentu, ludzi którzy duszą są nieobecni w swoim ciele, tylko gdzieś daleko w cudownej krainie o nazwie Pandora, ludzi którzy po ostatniej scenie filmu nie wstaną od razu ze swych miejsc by wrócic do swojego zwykłego szarego zycia, tylko jeszcze przez chwile będa siedzieć pogrążeni w myślach o tym co zobaczyli. Po chwili wielki aplauz, wiwat na cześć arcydzieła, śmiech, łzy i wszechobecne szczęście, dzień który zapamietają do końca życia, dzień w którym zobaczyli AVATARA ! :)
O tak,dobrze sie dzieje że ten film jeszcze przed swoją premierą ma taką siłę działająca na ludzi :) Marzy mi sie jednak chwila gdy oglądając Avatara w kinie, ujrzę ludzi ze łzami w oczach podczas jakiegoś pięknego momentu, ludzi którzy duszą są nieobecni w swoim ciele, tylko gdzieś daleko w cudownej krainie o nazwie Pandora, ludzi którzy po ostatniej scenie filmu nie wstaną od razu ze swych miejsc by wrócic do swojego zwykłego szarego zycia, tylko jeszcze przez chwile będa siedzieć pogrążeni w myślach o tym co zobaczyli. Po chwili wielki aplauz, wiwat na cześć arcydzieła, śmiech, łzy i wszechobecne szczęście, dzień który zapamietają do końca życia, dzień w którym zobaczyli AVATARA ! :) I nie wierzę że wam też taka chwila sie nie marzy :D