7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822609
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Mam zamiar wybrać się na ten film do kinopleksu Helios i nie wiem czy iść na 2D czy na 3D. Pytam się ponieważ słyszałem, że jakość 3D w Heliosah jest słaba.

arkadio240

Helios ma Dolby Digital nie są najgorsze ;) Weź 3 D te 4 czy 5 zł więcej, a efekt bez porównania.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
arkadio240

Czy ktoś wykaże aborygeńską cierpliwość :)

arkadio240

Na 2D z pewnością będziesz miał lepsze efekty niż na 3D ;) Dziwne pytanie troche

ocenił(a) film na 9
darooo_2

Pytam się bo słyszałem, że Ci co byli na "Oszukać przeznaczenie 4" narzekali na słabą jakość 3D w Heliosie:)

ocenił(a) film na 10
arkadio240

Czy jeśli ktoś był w kinie sieci Helios na Avatarze 3D, to czy mógłby się podzielić swoją opinią na ten temat

ocenił(a) film na 8
michalb1984

byłem w Heliosie na 3D i nie narzekam, ale z drugiej strony nie byłęm nigdy w innym kinie na 3D więc nie będę porównywał.

ocenił(a) film na 9
arkadio240

No może znajdzie się choć 1 osoba, która będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie. Bo chciałbym wiedzieć w jakie sieci kinowe oferują najlepszą jakość 3D.

ocenił(a) film na 9
arkadio240

Czy ktoś może powiedzieć czy w ogóle warto iść na 3d?
Byłem na odlocie 3d to równie dobrze można było oglądać bez okularów, efekty nie wgniatały w fotel

ocenił(a) film na 8
arkadio240

ja byłem w Heliosie(Olsztyn) śmiało polecam Ci że możesz iść tam na wersje 3d. Zaznaczę że to nie mój pierwszy film 3d na którym byłem tylko któryś z kolei.

ocenił(a) film na 8
casavir3004

Napiszę jeszcze że idąc na wersje 3d zanurzyłem się w świecie jakim jest Pandora i zapomniałem ze oglądam film. Pozdrawiam