Mam zamiar wybrać się na ten film do kinopleksu Helios i nie wiem czy iść na 2D czy na 3D. Pytam się ponieważ słyszałem, że jakość 3D w Heliosah jest słaba.
Helios ma Dolby Digital nie są najgorsze ;) Weź 3 D te 4 czy 5 zł więcej, a efekt bez porównania. 

Pozdrawiam
Pytam się bo słyszałem, że Ci co byli na "Oszukać przeznaczenie 4" narzekali na słabą jakość 3D w Heliosie:)
Czy jeśli ktoś był w kinie sieci Helios na Avatarze 3D, to czy mógłby się podzielić swoją opinią na ten temat
byłem w Heliosie na 3D i nie narzekam, ale z drugiej strony nie byłęm nigdy w innym kinie na 3D więc nie będę porównywał.
No może znajdzie się choć 1 osoba, która będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie. Bo chciałbym wiedzieć w jakie sieci kinowe oferują najlepszą jakość 3D.
Czy ktoś może powiedzieć czy w ogóle warto iść na 3d? 
Byłem na odlocie 3d to równie dobrze można było oglądać bez okularów, efekty nie wgniatały w fotel
ja byłem w Heliosie(Olsztyn) śmiało polecam Ci że możesz iść tam na wersje 3d. Zaznaczę że to nie mój pierwszy film 3d na którym byłem tylko któryś z kolei.