Niż prawdziwej treści i dobrej fabuły. Film jest prawdziwym mocno
wyreklamowanym średniakiem. 6/10
Ależ oryginalny wątek założyłeś. Podałbyś chociaż jakieś swoje argumenty. Rzucasz tylko wytarte i nic niewarte hasła.
niebywale twórcza i dojrzała wypowiedź .... znowu wrzucony kij w mrowisko i długa ... żeby go mrówy nie wechlały
to jest moja opinia nt. filmu a nie wkładanie kija w mrowisko. Straciłem
pieniądze i tyle. Wiem że tu sami fanatyczni debile w większości piszą że
dadzą sobie rękę uciąć za film.
Trochę mniej fanatyzmu.
Każdy ma swoje zdanie.
i nie po to zakładałem konto na filmwebie żeby jakieś półgłówki zabraniały
mi pisać krytycznych wypowiedzi. Wolność słowa matoły.
To fajnie, że masz swoje zdanie, ale jest ono takie, jak powiedzmy 1400 tematów na tym forum, jesteś za głupi, żeby dopisać się w jednym z nich, czy myślisz, że założenie nowego tematu, żeby powtórzyć jakiś standrdowy banał, czyni cię kimś wyjątkowym?
Nikt ci nie zabrania pisać krytycznych wypowiedzi, tylko wieśnickich prostackich banałów które wstyd by było pisać 7 letniemu dziecku.
a na huj zakładać 5000 wazeliniarskich tematów? wazelina - tak, cierniem po
dupie - już nie? Śmieszna jesteś i tragiczna. Jeszcze powiedz że kochasz
Jakea Sullyiego to pęknę ze śmiechu. Pewnie się nie przyznasz ale pewnie
tak jest. Śmieszna jesteś i tragiczna w swojej osobie.
Czyżby znowu człowiek zwany koniem? Trzecia tak ograniczona osoba w przeciągu dwóch dni to już by była jakaś kosmiczna anomalia.
Negative, chłopie! Dwóch gości będzie się o Ciebie bić. Rany, szkoda że to tylko internet, chętnie bym popatrzyła, moz bym nawet postawiła na któregoś ;)
widzisz to jest siłą internetu bo jak byś się tak do kobiety przy mnie odezwał to byś dostał w ryj, pajacu. Przeproś Panią leszczu !!
LOL, nie no spoko niech nie przeprasza, nic się nie stało :P
Poza tym, jak mnie ktoś wkurwi, to mam baseshipa na orbicie, lol, uwielbiam to ;P
jeżeli nazywasz to co napisałeś opinią to jesteś debilem. Coś wiecej chciałeś powiedzieć w tym temacie? czy jeszcze poobrzucać ludzi błotem? Nie rozumiesz co napisałeś. Wygląda to tak, najpierw myślę potem to składam do kupy a potem wrzucam do sieci - jeżeli chesz z kimś porozmawiać bo jeżeli dostać parę wiąch to właśnie najlepiej pisać takie bzdury rozpoczynając nowy wątek.
a jak twoim zdaniem wygląda prawdziwa opinia skoro udajesz takiego
poliglote-recenzenta? :)
Ja napisałem krótko, jaka jest moja opinia o filmie nie będę się tu
rozpisywać i może jeszcze podawać argumenty. To śmieszne.
A co jest warta twoja opinia bez argumentów deklu. Nawet gdybyś był papierzem musiałbyś argumentować swoje opinie. Rozumiesz wogóle idee forum? To nie jest miejsce gdzie każdy idiota może napisać swoją opinie w 3 słowach.
najpierw zanim coś zrobisz, przejrzyj poszukaj, zobacz jak wyglądają prawdziwe opinie, zapoznaj się z opiniami autorytetów (niekoniecznie forumowiczów), zobacz jak to w ogóle wygląda, a potem wal bo tak wychodzisz jak wychodzisz
http://www.filmweb.pl/topic/1300164/Jake+Sully+-
+Ka%C5%BCdy+facet+chce+by%C4%87+jak+on%2C+ka%C5%BCda+kobieta+chce+go+mie%C4
%87%21.html
Tak powinna wygladac moja opinia?
bezmózgi trzymajcie się razem może coś zdziałacie. :)
widzisz patisonie, to jest opinia o jednej z postaci filmu, takie rzeczy czasem zdarzają się kiedy jakaś osoba jest w stanie przekroczyć twój poziom - podobało mi się/do dupy.
no widzisz, jesteś idiotą. To nie jest opinia, recenzja, to są osobiste doznania
poza tym sam nie podejmuję się recenzji, nie mam odpowiedniej wiedzy, nie chcę wychodzić na idiotę, mogę podyskutować ale nie zakładam nowych wątków z opinią.