Wstyd się przyznać ale dopiero wczoraj wybrałam się do kina na ten film... Cała sala kinowa była pełna. A co do filmu...
Jest to cudowny, wzruszający film ze świetnymi efektami specjalnymi. Gratuluję zdobycia dwóch Złotych Globów. Osobiście ani chwilę nie myślałam że ten film jest choc trochę przyługawy. Jest poprostu świety.. W 100% polecam, ale w 3D. :))
Zgadzam się w 100%.
Ja również wczoraj się dopiero wybrałem i myślę o powtórce. ;)
Wczoraj w Toruniu to samo - sala pełna. ;)
Tez bylem na nim dopiero wczoraj wczesniej nie mialem sznasy bo do najblizszego kina 3D mam prawie 70 km
Ale nadazyla sie okazja tyle ze aby obezjec ten film musialem wybrac pomiedzy nauka na wazny sprawdzian a wyjazdem do kina na film ktory od dawna chcialem zobaczyc..... Wiadomo co wybralem :) a na sprawdzian nie poszedlem :P
Film swietny tesknie za swiatem Pandory :D napewno obejze drugi raz ale niestety juz nie w kinie 3D :(
ciesze się, że nie tylko ja mam takie odczucia. Nawet mojej cioci, która właściwie krytykuje wszystkie filmy strasznie się podobał. Pozdrwiam "Avatarowiczów"
Zgadzam się w 100%. Świetny film jednak połowa magi tkwi w 3D i dużym kinowym ekranie. Film wciąga swoją historią po uszy a Pandora i jej świat spowodował że przez pierwszą godzinę filmu nie podnosiłem szczęki z podłogi. W tym tygodniu idę drugi raz :) Polecam każdemu obowiązkowa pozycja.....
Hmmm... ja idę dopiero w sobotę ale sądząc po opiniach zakocham się w tym filmie.
Nie będę oryginalny. Film rewelacyjny. Znakomita fabuła, gra aktorska i muzyka. Dałbym 100/10 gdyby mozna było.
Ja też byłam dopiero wczoraj (19.01) i mimo, iż w 2D, film mnie zachwycił. Te kolory, zwierzęta, rośliny... Zgadzam się, muzyka prześwietna:) Żałuję tylko, ze nie mogłam obejrzec go w trójwymiarze.
Nie sądziłam, że ten film aż tak na mnie wpłynie. Te efekty... nie do opisania chciałoby się być w takim miejscu !! do tego ten podkład muzyczny..
Naprawdę film godny polecenia!!
No to polecam wybrać się ponownie, tym razem na 3D i koniecznie do IMAX'u :) Wrażenia nie do pobicia!
Oglądałam ten film w 3D , coś wspaniałego , tego się nie da opowiedzieć to trzeba zobaczyć i przeżyć osobiscie . Przyznam się , że nawet mój mąż , który nie lubi filmów tego gatunku , po wyjściu z kina , był pod wielkim wrażeniem . Gorąco polecam niezdecydowanym !!!!!!!!!
bylem tez dopiero wczoraj i to po raz 1 na filmie ktory jest w 3D...wrazenia nie do opisania, polecam kazdemu :)