To co się dzieje w kinach z tym filmem to jest masakra! W Poznańskim IMAXIE znalezienie miejsc na weekend graniczy z cudem, nie lepiej jest też w tygdoniu wszystkie lepsze miejsc zarezerwowane, a jak jest u was??
Jeżeli chodzi o IMAX'a to faktycznie ciężko, tradycyjne kina już jako tako. Tak to wygląda w Warszawie.
Idz do Multikina. Masz tam 2 u siebie. Nie siadaj za daleko i efekt też będzie zajebisty. Jestem z Warszawy i sam bym poszedł do IMAXA, ale bez rezerwacji z 2-tygodniowym wyprzedzeniem nie ma po co tam iść.
Wszędzie jest masakra z biletami/miejscami.
Nie mogę się doczekać kiedy pójdę 4. raz.
W Mulitiknach nie jest tak źle, ale to przez to że u nas są trzy, a co za tym idzie ilość miejsc jest stanowczo większa no i dochodzi jeszcze kompleks Cinema City także jest w czym wybierać.. przydałoby się tylko więcej IMAXOW;)
hehe, ja do imaxa wlazłem na krzywy ryj :P wszystkie rezerwacje tracą
ważność na godzinę przed seansem. Jeśi staniesz w kolejce żeby na 45min
przed seansem kupic bilet masz prawo żądać aby sprzedali ci z rezerwacji :)
/myślałem że mnie zabiją wzrokiem, no ale nie często bywam w Polsce, a
pozatym co tu tłumaczyc wiele, w końcu to Avatar ;)/
Pozdro!
Jedż do IMAXA i kup bilet z wyprzedzeniem. Może się zdarzyć że ktoś nie odebrał zarezerwowanych na jakiś bliski seans i pójdziesz nawet tego samego dnia. Mój kumpel tak miał. Trafiły mu się miejsca w środku sali. Na stronie nie zawsze jest aktualny stan dostępnych miejsc
Te rezerwacje internetowe to nic nie warte przynajmniej w koszalinie w
Multi...zarezerwowałem na pierwszy swój seans jedne z lepszych
miejsc...były to 3 miejsca na jedną godzinę...jadę potem i gościu mi z
rezerwacji sprzedaje 2 bilety całkiem inne miejsca i 3 bilet w ogóle na
drugim końcu sali...potem jeszcze patrze, że wszystkie na inną godzinę...
5 minut do seansu i musiałem lecieć i odkręcać wszystko...dobrze że
wydrukowałem potwierdzenie rezerwacji to mi uwzględnił miejsca moje...:)
Wczoraj byłam w Opolu w Heliosie i na analogu było dużo wolnych miejsc, gorzej jeżeli chodzi o wersje 3D, ale i tak warto iść. Film jest po prostu zaje... fajny:)
IMAX Kraków- mamy 4 IMAXY i tu da się znaleźć dobre miejsce. Ostatnio byłem i miałem pustą salę, choć była to godzina 10.00 w Piątek - tak więc usiadłem dokładnie na środku i było jeszcze lepiej. było SUPER!
nie wiesz to się nie wypowiadaj. każde CC w Krakowie ma IMAXA - lub nawet kilka! Bonarka,Kazimierz, Zakopianka i Plaza
Co to za brednie !? Jak mam to rozumieć ? Że w każdym CinemaCity w Krakowie jest kino IMAX ?
Bo w Krakowie to jest jeden IMAX W Plazie właśnie...
wg oficjalnej strony kina IMAX: http://www.kinoimax.pl/index.php?module=cinema&cid=1063 w Krakowie jest tylko jedno ich kino ale najwyraźniej niektórzy wiedzą lepiej...
W Multikinie w Koszalinie jest taka sama masakra z miejscami
dobrymi...wszystko zarezerwowane na tydzień do przodu, a po bokach nie ma
sensu siadać...
W przyszłą sobotę się wybieram i dlatego rezerwacje zrobiłem na telefon już
teraz żeby mieć dobre miejsce...
Teraz chyba jest gorzej z biletami niż w przerwie świątecznej bo jak byłem
pierwszy raz właśnie wtedy to można było przebierać w miejscach prawie...
He he, też szukałem dobrych miejsc w IMAX Poznań Plaza i wyszło na to, że zarezerwowałem miejsca dopiero z dwutygodniowym wyprzedzeniem, w środku tygodnia i na dodatek seans o 22:30 :) Masakra - tak jest z miejscami w poznańskim IMAXie. W weekend nie ma co liczyć na dobrą miejscówę, niestety :/
pierwszy raz jak byłem na tym w kinie to ponad tydzień przed rezerwowałem a i tak te najlepsze były zajęte miejscówy <--- Imax warszawa. Kilka dni pózniej jak jeszcze raz poszedłem to zrobiłem rezerwacje 3 dni przed i miałem najlepsze miejsca, ale to już w promenadzie (WArszawa) generalnie spoko tylko nie próbować rezerwować miejsc 5 godzin przed seansem ;]