kazdy kto tu wejdzie niech daje dyche :) niech w koncu cos nowego stanie na podnium na filmweb. przyłaczcie sie 10/10 pozdro
Kolego, filmy się ocenia zgodnie z przekonaniami a nie po to aby były jak najzyżej.
Czyli jak zgodnie z przekonaniami to daje 10 bo to jest arcydzielo dzisiejszych czasow. Na pewno film jest lepszy od Ojca Chrzestnego. Zeby nie bylo, film juz ogladalem.
PS - do zalozyciela tematu - jebnij se baranka w sciane moze cis sie klepki przestawią.
Widze ze dzieci tu nie brakuje co wchodza na forum i zaraz obrazaja innych. Szkoda slow
tak . ale jak to sie ma do "niedziecinnego "
" Na pewno film jest lepszy od Ojca Chrzestnego. "
Tu nie bylo nigdzie obrazy tylko lekkie zasugerowanie dysfunkcji pewnych cz. mozgu. Jestes dzieckiem ? ok. Ale dorosla osoba, zdrowo myslaca, chyba ma na tyle oleju w glowie zeby wiedzieć, ze nie mozna porownywac 2ch takich filmow. Proste.
Dobrze, już dobrze, wszyscy wiemy, że masz wolne od szkoły, idą święta, zaliczyłeś alfabet, dostałeś uśmiechnięte słoneczko z przyrody i rozpiera cię radość. Więc po co te nieprzyjemności? Zostaw shamara w spokoju bo to jedna z ostatnich myślących osób na tym forum. I co ten avatar robi z ludźmi... Wróć! Reklamy avatara :)
złego diabli nie biorą. Ale i tak gratuluje gustu, smaku, wychowania, klasy ( dowolne skreslic )
Tu nie chodzi o porownanie tych 2 filmow tylko skoro Ojciec Chrzestny ma note ponad 9 to Avatar tez nie powinien miec gorszej bo jest to arcydzielo w swoim gatunku. No niestety Ty do zdrowo myslacych sie nie zaliczasz no ale czego wymagac od dzieci, poczekaj jeszcze pare lat, bedzie dobrze.
Poprawka, widze ze juz Ojciec Chrzestny nie ma noty 9 i w sumie bardzo dobrze bo jest duzo wiecej lepszych od niego filmow. Hm czyli zaden film na filwebie z top 100 nie ma noty powyzej 9, dziwne. Czy Polacy sa tacy idealni wszyscy i uwazaja ze nie powstalo jeszcze zadne arcydzielo, szkoda slow.
tak, ja jestem duzym dzieckiem. I to ja jaram sie jakims rankingiem i ocenami filmow na nim.
G.wno mnie obchodzi czy GF czy Awatar bedzie na 1 czy 100. Mam 100 ciekawszych fascynacji na glowie.
Ale to ja jestem dzieckiem. OŁ yeah, jak "Awatar" bedzie na 1 a "GF" na 200 to zapewne twoje zycie stanie sie bajką. Ach, jak szkoda, ze nie mam IQ małża , tak niewiele bylo by mi potrzebne do szczescia.
sam zaczeles głupia gadkę, skoro ci nie pasi to pojakiego ty tu wchodzisz. Lubie filmy Camerona i wiem ze ten film podbije kino, a takze wprowadzi cos nowego do kinomatografi a takze zdobędzie fanów. Jesli chodzi o mnie to nie mam nic do Ojca chrzestnego, tylko poprostu lubie zmiany.Pierwsza dziesiatka nalezy mu sie.
no tak. Nie była tak inteligentna jak :
"kazdy kto tu wejdzie niech daje dyche :)
kazdy kto tu wejdzie niech daje dyche :) niech w koncu cos nowego stanie na podnium na filmweb. przyłaczcie sie 10/10 pozdro"
To był majstersztyk i najwyzszy stan inteligencji.
idz wpełznij pod kamien z ktorego wyszedłes. Wydaje ci sie ze wszystko wiesz. Znam takich ludzi, pewnie i tak malo masz znajomych, no bo kto bedzie sie zadawał z Bufonem. I gadaj sobie o tej swojej inteligencji, co to nie ja. Czasem w niektorych sprawach trzeba miec Charyzme.. charyzme ale i takze Jaja.
tobie tego brakuje
"Wydaje ci sie ze wszystko wiesz."
prawie wszystko.
"Znam takich ludzi, pewnie i tak malo masz znajomych, no bo kto bedzie sie zadawał z Bufonem. "
Nie mam zadnych - byli za glupi.
"I gadaj sobie o tej swojej inteligencji, co to nie ja."
Alez ja tego nigdzie nie napisalem. Ty najwyrazniej doszukujesz sie czegos co jest twoim kompleksem.
"Czasem w niektorych sprawach trzeba miec Charyzme"
Sprawdz co oznacza to slowo jeszcze raz.