to ze fani avatara chcieliby go na pierwszym miejscu nie znaczy zeby dawac jedynke dla ojca chrzestnego. widze ze dziala to w obie strony. podejrzewam ze nie wszyscy z was, glosujących filmwebowiczow, widziala tylko jeden z tych filmow. ja osobiscie wole avatara i nie koniecznie na pierwszym miejscu. wasza walka jest bezsensowna.
Stało się coś bardzo głupiego. Wiele osób zmienia swoje oceny, dajac jedynki filmom które na to nie zasługują by dawać 10 filmom które również na to nie zasługują... Opanujcie się bo to robi się żenadą. Jakaś wielka forumowa wojna wynikła, która nie ma żadnego uzasadnienia i nie wiem co przyniesie oprócz paru minut zadowolenia z powodu ''tak, mój film jest coraz wyżej!''. Kogo to obchodzi?
Chyba liczy się to co sami myślimy o filmach, a nie udowadnianie komuś na siłę co ma być najlepsze...
Gdyby tylko dotarło to do 90% ludzi (albo raczej trollów) na filmwebie. Avatar oglądałem, oceniłem na 10/10 ale nie oglądałem Ojca chrzestnego więc nie mam zamiaru oceniać go na 1, byle tylko był niżej niż avatar bo to jest dziecinne. Myślę, że administratorzy filmweba powinni jak najszybciej coś z tym zrobić. Najlepszym rozwiązaniem byłaby rejestracja po małej opłacie, np. 2,44. To nie majątek a problem w końcu mógłby się skończyć, chyba, że ktoś byłby na tyle głupi, że traciłby dziesiątki złotych byle dać avatarowi 1 a ojcowi 10.. Jeżeli nie opłata to przynajmniej potwierdzanie rejestracji e-mailem lub chociaż blokada rejestracji większej ilości kont na jedno IP.
mądre słowa. mam nadzieje ze osób takich jak my jest więcej na forum i za kilk tygodni wszystko powinno sie uregulowac w top liście
A może tak:
Blokada głosowania przez dwa tyg od rejestracji, za jej zdjęcie 2,44zł. Mniej idiotów, więcej kasy.
To też dobry pomysł ale myślisz, że po 2 tygodniach nie wróciliby żeby zagłosować? Tacy ludzie są zdolni do wszystkiego. xd
Zobacz na ranking IMDB. Jest bardziej wiarygodny.
A to że tu mamy same niedojrzałe minusujące dzieciaki to czy to jest nasz problem?
To z IP to bardzodobry pomysł byłby zbawieniem dla tego vortalu. A ci co już mają konta uczciwe to trzeba by jakoś sprawdzić czy mają tylko jedno konto na swoim IP. Ale przedewszystkim praca Adminów odnośnie Spamu i kary za spam. Połowa tematów odnośnie Avatara to jeden wielki czysty spam. Więc admy powinny w tym swoim "biurze" robić coś więcej niż popijanie kawki i czytanie playboya. Bo trzeba przyznać tu jest spamerski syf.
Tak, spam to druga sprawa. To forum to jedno wielkie śmietnisko, gdzie pośród 1000 wątków znajdziemy wiele pokazujących "klasę i kulturę" wielu Polaków.
Np. w neostradzie IP zmienia się po każdym jednorazowym włączeniu internetu, więc jak to niby sprawdzić ;]?