7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822419
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Sigourney Weaver jest przekonana, że film "Avatar" Jamesa Camerona odniesie ogromny sukces.

Aktorka, która w obrazie wciela się w postać Grace Augustine, twierdzi, że widzowie obejrzą "Avatar" co najmniej cztery razy.

- Oto moja teoria: ludzie w wieku od 7 do 35 lat pójdą do kina na "Avatar" z czystej ciekawości - tłumaczy Weaver. - Później pójdą drugi raz, aby upewnić się, że widzieli to, co widzieli. Trzeci raz pójdą po to, aby po prostu czerpać przyjemność z oglądania filmu, który już znają. A potem wrócą jeszcze raz, bo będą tęsknić za "Avatarem". Cztery razy. Po prostu.

Zrodlo http://film.wp.pl/id,103427,title,Avatar-przyciagnie-do-kin-az-4-razy,wiadomosc. html

Będę chodzić tak długo, jak w którymkolwiek kinie w mieście 'Avatar' będzie, i tak często, jak mój wbrew pozorom ciasny plan tygodnia pozwoli.

Btw, w wieku od 7 do 35? A ograniczenia wiekowe nie są od 13? Zresztą, do dziesiątego roku życia włącznie nie chciałam chodzić do kina na cokolwiek, co nie było animowane. Tyle, że pięć lat różnicy to w dzisiejszych czasach prawie jak pokolenie. ;]

Przed premierą - ciężko powiedzieć ;)... Teraz mogę planować z kim i ile razy się wybiorę i wychodzi, że na pewno nie raz, ale jak to będzie w rzeczywistości... okaże się po 25tym. Podoba mi się zdanie 'Później pójdą drugi raz, aby upewnić się, że widzieli to, co widzieli', hehehe.

ocenił(a) film na 10

O ku*wa. Ja się boję tego filmu. Cameron, coś ty znowu odpier*olił? :D

ocenił(a) film na 10
slavia9

slavia9, o dżizas, ale sie uśmiałem:)))
Czekam na ten film z tak ścisnietymi pośladami, że to napewno odbije się na moim zdrowiu.

pozdr

ocenił(a) film na 10
shirak0

Nie pójdę na ten film bo szkoda mi kasy na 4 seanse xD

ocenił(a) film na 10
slavia9

Tak, myślę, że najlepiej wykazać się aborygeńską cierpliwością i poczekać na emisję tego filmu w TV Puls. Do tego czasu powinienem już być w posiadaniu telewizora OLED 3D HiperHD o wielkości jednego seksdecyliarda cali.

ocenił(a) film na 10
shirak0

zmieści ci się w ogródku? xD

Tak na serio to najpierw film puszczą w radiu Katowice. Podobno, bo o emisję walczy też radio Piekary...