Sigourney Weaver jest przekonana, że film "Avatar" Jamesa Camerona odniesie ogromny sukces.
Aktorka, która w obrazie wciela się w postać Grace Augustine, twierdzi, że widzowie obejrzą "Avatar" co najmniej cztery razy.
- Oto moja teoria: ludzie w wieku od 7 do 35 lat pójdą do kina na "Avatar" z czystej ciekawości - tłumaczy Weaver. - Później pójdą drugi raz, aby upewnić się, że widzieli to, co widzieli. Trzeci raz pójdą po to, aby po prostu czerpać przyjemność z oglądania filmu, który już znają. A potem wrócą jeszcze raz, bo będą tęsknić za "Avatarem". Cztery razy. Po prostu.
Zrodlo http://film.wp.pl/id,103427,title,Avatar-przyciagnie-do-kin-az-4-razy,wiadomosc. html
Będę chodzić tak długo, jak w którymkolwiek kinie w mieście 'Avatar' będzie, i tak często, jak mój wbrew pozorom ciasny plan tygodnia pozwoli.
Btw, w wieku od 7 do 35? A ograniczenia wiekowe nie są od 13? Zresztą, do dziesiątego roku życia włącznie nie chciałam chodzić do kina na cokolwiek, co nie było animowane. Tyle, że pięć lat różnicy to w dzisiejszych czasach prawie jak pokolenie. ;]
Przed premierą - ciężko powiedzieć ;)... Teraz mogę planować z kim i ile razy się wybiorę i wychodzi, że na pewno nie raz, ale jak to będzie w rzeczywistości... okaże się po 25tym. Podoba mi się zdanie 'Później pójdą drugi raz, aby upewnić się, że widzieli to, co widzieli', hehehe.
slavia9, o dżizas, ale sie uśmiałem:)))
Czekam na ten film z tak ścisnietymi pośladami, że to napewno odbije się na moim zdrowiu.
pozdr
Tak, myślę, że najlepiej wykazać się aborygeńską cierpliwością i poczekać na emisję tego filmu w TV Puls. Do tego czasu powinienem już być w posiadaniu telewizora OLED 3D HiperHD o wielkości jednego seksdecyliarda cali.