warto na niego iść? Z tego co widzę to warto bo tu jest 2 a na imdb jest 25:)
ja się wybieram 2 raz na 3D tylko jak znajdę dobre miejsce :) 

Szkoda że w 3 mieście nie ma IMAXA :(
ja bylem w IMAXie katowickim i...ide drugi raz :) ale tym razem do Cinema City, tez na 3D. Bede mogl porownac:)
Jeśli lubisz wizualne uczty to oczywiście. Tylko nie spodziewaj się niczego szczególnego poza tym. Opowieść jest mdła... choć może inaczej - jest wtórna aż do bólu. Treści jest tu tyle, że w zasadzie scenariusz mógłby być bez dialogów. Przesłanie na pewno spodoba się bojówkom zielonych, ale na litość - ile można paplać o niedobrej cywilizacji? 

Cóż, za serce chwyta Pandora, bo - przyznać trzeba - jest perfekcyjna i "prawdziwie baśniowa". Ale chwyta też z innego powodu - jej potencjał został zmarnowany przez banalną opowieść. 

Niepokojąca zależność -> im więcej efektów, tym mniej fabuły, i uderzająco słaby konflikt. A szkoda. 

Pozdr.
gdzie w Warszawie najlepiej iść, by obejrzeć ten film w 3D ? Proszę o odpowiedzi ludzi, którzy już widzieli w Imaxie
3D - cos mi sie zdaje, że sporo ludzi poraz pierwszy widziało tą technologie i stąd tak wysokie oceny.Ciekawe jakie oceny by miał po seansie w normalnym kinie...
No jasne że warto!! Ja byłam na 3D w Cinema City i naprawde warto było ale tak naprawde to idź i sam sie przekonaj ;)