7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 822787
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

warto?

ocenił(a) film na 9

warto na niego iść? Z tego co widzę to warto bo tu jest 2 a na imdb jest 25:)

ocenił(a) film na 10
burza666

nie pytaj się tylko wynocha do kina :D
ale tylko na wersje 3D

ocenił(a) film na 8
hafexo

racja, racja! :)

za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

ocenił(a) film na 10
hafexo

ja się wybieram 2 raz na 3D tylko jak znajdę dobre miejsce :)

Szkoda że w 3 mieście nie ma IMAXA :(

ocenił(a) film na 8
JaRoM

ja bylem w IMAXie katowickim i...ide drugi raz :) ale tym razem do Cinema City, tez na 3D. Bede mogl porownac:)

ocenił(a) film na 10
burza666

Na ten film musi iść każdy poprostu rewelacja!!!!!!!!!!

burza666

Jeśli lubisz wizualne uczty to oczywiście. Tylko nie spodziewaj się niczego szczególnego poza tym. Opowieść jest mdła... choć może inaczej - jest wtórna aż do bólu. Treści jest tu tyle, że w zasadzie scenariusz mógłby być bez dialogów. Przesłanie na pewno spodoba się bojówkom zielonych, ale na litość - ile można paplać o niedobrej cywilizacji?

Cóż, za serce chwyta Pandora, bo - przyznać trzeba - jest perfekcyjna i "prawdziwie baśniowa". Ale chwyta też z innego powodu - jej potencjał został zmarnowany przez banalną opowieść.

Niepokojąca zależność -> im więcej efektów, tym mniej fabuły, i uderzająco słaby konflikt. A szkoda.

Pozdr.

ocenił(a) film na 7
burza666

gdzie w Warszawie najlepiej iść, by obejrzeć ten film w 3D ? Proszę o odpowiedzi ludzi, którzy już widzieli w Imaxie

użytkownik usunięty
burza666

3D - cos mi sie zdaje, że sporo ludzi poraz pierwszy widziało tą technologie i stąd tak wysokie oceny.Ciekawe jakie oceny by miał po seansie w normalnym kinie...

ocenił(a) film na 10

ja mysle ze tez wysokie... chociaz by za efekty specjalne ;)

burza666

No jasne że warto!! Ja byłam na 3D w Cinema City i naprawde warto było ale tak naprawde to idź i sam sie przekonaj ;)

ocenił(a) film na 10
burza666

film super...byłem wczoraj i w ogóle nie żałuję :], naprawdę warto.