Jeśli nie masz nic wartościowego do dodania w tym wątku, to proszę o opuszczenie tej dyskusji w tej sekundzie.
LOL pamiętasz po wyjściu z kina co było w której minucie? W ten sposób nie pamiętam nawet moich ulubionych filmów, w których dialogi znam niemal na pamięć :p
Kto rozmawiał i o czym w senie o którą pytasz?
W takim razie jak chcesz mi pomóc? Nie wydajesz się osobą zbyt kompetentną (bez urazy). No ale dobrze, jeśli chcesz spróbować : iron man z hulkiem.
Iron man podczas walki z Hulkiem, czy Tony z Banerem w laboratorium?
A swoją drogą to nic dziwnego, bo ja też nie pamiętam, chociaż może to złe słowo - nie wiem w której minucie filmu przykładowo oberwał Hawkeye, mimo że dobrze pamiętam tę scenę i była praktycznie na samym początku filmu, nie potrafię ci powiedzieć która to była minuta.
Jeśli to ma być związane z laboratorium, to ja faktycznie odpadam. Nie dorównuję ludziom jak Tony, którzy przez jedną noc potrafią ogarnąć astrofizykę termojądrową ;)
Ale jeśli to jakieś odniesienie do poprzednich części, to chętnie spróbuję, tylko napisz jakiś fragment dialogu, choćby niedokładnie.
Jak widać po wypowiedziach Twoich przedmówców, uważny widz jest w stanie zapamiętać to co widział na ekranie. Radzę również zmienić ton wypowiedzi, kultura nie boli !
No właśnie nikt nie wie, co dokładnie w której minucie było, jak widać po wypowiedziach wszystkich w tym wątku.
Co do kultury, Ty też nad nią popracuj, bo to: "Halo, nie mam całego dnia!!!" kulturalne nie było.