PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211564
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

6/10

ocenił(a) film na 7

Dużo nawalanki, brak jakiejkolwiek fabuły, dobre efekty. Film łudząco podobny do jedynki, zwlaszcza jesli chodzi o watek urzadzenia, do ktorego trzeba sie dostac, zeby ocalic swiat.

Za duzo plytkiego humoru, film jest strasznie mialki. Wiem, ze o to chodzi w filmach Marvela w pewnym stopniu, ale tu przesadzili.

użytkownik usunięty
Beniu89

O kurczę zmartwiłeś mnie troszeczkę, serio humor jest nawciskany i do tego płytki? To jest to czego nie znoszę w Thor 2

ocenił(a) film na 10

To tylko jego opinia, która nie musi mieć pokrycia z twoimi odczuciami. Wyluzuj:)

użytkownik usunięty
Ryloth

Wiem ale właśnie humor w Thor 2 mi przeszkadzał. Chociaż opinie są różne jeśli chodzi o humor w AOU

ocenił(a) film na 10

No raczej nie uświadczymy Selviga z gołym dupskiem w AoU:)

użytkownik usunięty
Ryloth

No mam taką nadzieję :) hehe

ocenił(a) film na 8

Czasami się zastanawiam czy masz 5 lat maniakowy. Martwisz się przez każdego kto pisze jakieś bzdury i farmazony.

użytkownik usunięty
barry5800

nie no wiesz boję się żeby nie było za dużo humoru :P no ale może niepotrzebnie dzisiaj o 17:30 będę wiedział jak film wyszedł :)

ocenił(a) film na 7
Ryloth

Film wedlug mnie nie bawi tak jak jedynka czy WS. Pod koniec bylem juz zmeczony, brak fabuly niestety doskwiera, a efekty w nadmiernej ilosci po prostu mecza.

użytkownik usunięty
Beniu89

aha czyli nie bawi? a no i to mi się podoba bez zbędnego humoru :)

ps. Winter Solider nie bawił wręcz przeciwnie nie miał humoru nawciskanego na siłę jak w Thor Mroczny świat :)

ocenił(a) film na 7

Chodzi o to, ze mialem malo przyjemnosc z ogladania filmu. Niestety.

użytkownik usunięty
Beniu89

czyli film jest poważniejszy? skoro humor płytki to rozumiem że go nie czuć? to generalnie coś dla mnie :)

ocenił(a) film na 7

Jesli lubisz slabe filmy to zdecydowanie. Prosze o czytanie ze zrozumieniem.

użytkownik usunięty
Beniu89

a gdzie napisałem że lubię słabe filmy? oczekuję po prostu filmu poważniejszego bez zbędnego humoru jak w Thor 2, to znaczy że lubię słabe filmy? każda druga część powinna być poważniejsza a nie nawciskanym humorem... ale Winter Solider to według mnie jak na razie najlepszy film marvela

ocenił(a) film na 7

Zgadzam sie co do Winter Soldiera. Niestety, w AoU humoru jest tyle, ze mozna by obdzielic piec innych filmow. Wg mnie bedziesz zawiedziony projekcja.

użytkownik usunięty
Beniu89

jeśli humor nie jest nawciskany i odpowiednio jest wyważony z powagą filmu to nie, jeśli humor nawciskany na siłę jak w Thor 2 jest to mogę być zawiedziony :P dzisiaj się przekonam :)

ocenił(a) film na 8

Czy ty wszędzie musisz pisać to samo. 8 postów i w 6 to samo. Nie umiesz napisać raz?

użytkownik usunięty
Belief

Nie muszę, przepraszam :(

ocenił(a) film na 8

ehh ;/

użytkownik usunięty
Belief

idę dzisiaj do kina więc już będę wiedzieć na czym stoję a potem będę martwić się o Ant Mana :) ale bez spamu się postaram, wiem że moje posty z dnia na dzień są co raz gorsze :( ale mam ostatnio dużo wolnego więc ... nie mam co robić :(

ocenił(a) film na 8

Właśnie widać, że masz wolne.

użytkownik usunięty

Nie bawi znaczy, że nie przynosi rozrywki.

użytkownik usunięty

teraz wiem :)

ocenił(a) film na 10
Beniu89

To tylko twoja opinia, przypominam:) Dla innych może być rewelacyjny, zobaczymy.

Ryloth

I bedzie rewelacyjny :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

kiedy idziesz?

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ta, oby nie tak "rewe;acyjny" jak Bitwa ;p Gorzej jednak raczej nie będzie ;p

Ryloth

No Bitwie na pewno nie dorówna, ale to moze być wciaż porządne kino.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ekhem...

użytkownik usunięty
Ryloth

on żye w swoim świecie...

ocenił(a) film na 10

No trochę.

ocenił(a) film na 7
Ryloth

Haha, każdą ocenę poniżej 10 będziesz kwitował w ten sposób?

ocenił(a) film na 10
katedra

Zauważyłeś, że ja odpisałem na post Maniakowego, a nie Benia?

Beniu89

To taki film z gatunku CHOOYOOO MOOYOO! Da się zjeść.

ocenił(a) film na 9
Beniu89

To trochę dziwne pisać o tym żę nie było fabuły skoro film ma scenariusz :)