PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211569
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

MultipleMan też byłby genialny. No i oczywiście Ghost Rider. Jak jakiegoś z nich nie wprowadzą to nie ide do kina.

TW0_FACE

Czyli nie pójdziesz do kina.

kamilx98

O jaaaaa. A co ? Już wiadomo kto będzie?

kamilx98

Wiadomo już?

TW0_FACE

Ssij mi jajka trollu.

barry4500

Czemu mnie obrażasz? Napisz po prostu, ze sie ze mną nie zgadzasz i zaproponuj swoich superherosów. A ty od razu takie brzydkie rzeczy wypisujesz. Każdego kto chce innego herosa jak ty wyzywasz i obrażasz? To jest głupie zachowanie. Wcale nie dziwota, ze nie masz kolegów, bo nikt takich jak ty ludzi nie lubi i już nie polubi.

TW0_FACE

Zachowujesz się jak debil więc traktuje cię adekwatnie. Nikogo nie obchodzi czy obejrzysz ten film. Ponadto wymieniłeś milion postaci,które w komiksach nigdy nie były Avengersami, dlatego jesteś trollem. Może od razu Hans Klos wystąpi w filmie?

barry4500

Znów tylko obrażasz. Tak wielką satysfakcję ci to sprawia? W ten sposób się dowartościowujesz? Czy tak Cię matka wychowała? Jakiekolwiek są przyczyny twojego prymitywnego zachowania - gratuluję.

TW0_FACE

A ciebie matka uczyła pisać niemające związku z filmem głupoty na forach tak jak w twoim 1 poście tego tematu?

barry4500

Ps: Pozatym wystarczyłoby żebyś poczytał inne tematy pod tym filmem i doskonale wiedziałbyś kto wystąpi w drugiej części Avengersów.

barry4500

Od razu widać, że matka nie potrafila Cie wychować, no ale to nie twoja wina, wiec pozostaje mi tylko współczuć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
barry4500

Nie. To ty masz problemy z logicznym rozumowaniem, a także z czytaniem ze zrozumieniem. W twoim przypadku to nic dziwnego.

TW0_FACE

Ja? To ty od dnia swoich narodzin nie jesteś w stanie zrozumieć, że Ghost Rider i Deathlock nie są członkami Avengers trollu.

barry4500

A gdzie ja napisałem że są członkami Avengers? Chyba masz jakieś przywidzenia albo haluny trollu, albo mnie z kimś mylisz obłąkańcu. Ale to znów świadczy o Tobie nieszczęśliwy człowieczku, który nieudolnie próbuje się dowartościować na forum.

TW0_FACE

No jak chcesz superbohaterów występujących w filmie Avengers to chyba logiczne, że nie mogą być np z Youngblood czy Wild C.A.T.s idioto? Ssij kule swojemu tacie.

barry4500

Zbłaźniłeś się to teraz tylko obrażać potrafisz. Właśnie pokazałeś poziom swojej kultury buraku. A prawda jest taka że udajesz ze coś wiesz, a każdym wpisem się totalnie kompromitujesz. I to jest właśnie żałosne.

ocenił(a) film na 9
TW0_FACE

Trollom i debila wstęp wzbroniony odrazu blokuje temat

deadpool11

Cicho, bo sie wyda.