PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211564
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Gdzies czytałam że Avengers 2 skonczy sie nieciekawie, być moze czyjas smiercia.
Jak myslicie kto to bedzie?

ocenił(a) film na 9
TeamKate

Stawiam na Hawkeye lub Czarną wdowę. Stark jako Iron Man na pewno nie polegnie Thor jest bogiem więc... wszystko jasne Hulk nie ma za bardzo jak zginąć to raczej on zabija Kapitan Ameryka tym bardziej jako "maszyna" stworzona do wygrywania. Natomiast liczę cicho i skromnie że do grona Avengersów w drugiej części dołączy Volverine

ocenił(a) film na 9
Maverick1941

wiesz co, ogarnełam troche komiksów i tak mysle ze moze ktos zabije Lokiego.
bo ponoc on zginal i narodzil sie na ziemi jako mlody chlopak
no ale ciekawe kto to bedzie. No Volverine moglyby byc w tej czesci, bo spidermana mam juz totalnie dosyc, jest juz go za duzo

ocenił(a) film na 9
TeamKate

Czy spiderman aby na pewno jest od marvela? Chciałbym żeby w 2 byli wszyscy którzy byli w kreskówce Marvel Super Hero Squad czyli brakuje Volviego sokoła i chyba tyle

Maverick1941

Wolverine nie pisze się przez V. A to, że ktoś zginie to bzdura. W Thorze 2 zginie Jane Foster, i Thor pocieszy się żeniąc się z Sif. Pewnie czytałeś tego newsa i pomyliły ci się filmy. Do ekipy dołączą Falcon, Ant-Man, Wasp, być może Vision i ktoś jeszcze, więc jeśli ktoś zginie to nie musi być to Avenger z 1 części filmu.

ocenił(a) film na 9
barry4500

rezyser mowil w wywiadzie ze Avengers 2 skonczy sie nieciekawie byc moze czyjas smiercia, ale jezeli Ty wiesz lepiej.

TeamKate

Tak, bo on w wiarygodny sposób spoileruje zakończenie filmu, który zacznie kręcić za 2 lata. Wczówaj się dalej.