PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211553
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Dla tych co oglądali ma konkretne pytanie

Czy Avengers Czas Ultrona przebił:

1. Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz
2. Strażnicy Galaktyki
3. Thor Mroczny Świat
4. Iron Man 3
5. Avengers

z góry dziękuje za odpowiedz i kolejne osoby które będą po seansie również mogą się wypowiedzieć. Proszę obok każdego filmu którego dotyczy pytanie napisać Tak/Nie

ocenił(a) film na 8

1. TAK. To co było dobre w Zimowym Żołnierzu, to jest i tutaj, nie licząc samego Zimowego Żołnierza. A poza tym film oferujewiele więcej.
2. TAK, aczkolwiek nie jest tak komediowy, i czysto przygodowy jak Strażnicy, więc różnie można na to patrzeć. Jest bardziej Avengersowy.
3. Bardzo, oba Thory były słabiutkie.
4. Zdecydowanie TAK, Iron Man 3 był średni.
5. TAK, pisałem o tym rozlegle w oddzielnym temacie.

barry5800

Widziałes już film?

ocenił(a) film na 8
użytkownik usunięty
kamilxxx09

http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/W+ko% C5%84cu+zacz%C4%99%C5%82o+to+przypomina%C4%87+komiks+pod+tytu%C5%82em+Avengers,2 632809

tak :D uwaga możliwe spoilery :)

barry5800

znowu brak posta

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Oglądałeś Avengers na polsacie? Wreszcie był lektor! Polsat zmądrzał!

użytkownik usunięty

.

użytkownik usunięty

post 2

Szczerze mówiąc to jak dla mnie wszystkie te filmy są na mniej więcej jednakowym poziomie. Z taka samą przyjemnością je się ogląda. W sumie jedyne w czym nowi Avengersi przebili te wszystkie filmy to rozpierducha. I to z takim dużym wow. Szczeka mi w kinie opadła, nie ma co :) Ale porównywać pojedynczo nie będę bo wszystkie filmy Marvela (poza Hulkami i Daredevilem) podobają mi się jednakowo.

katie_17

A Elektra? A Blade?Ghost rider?

ocenił(a) film na 8
LordVader345

1. Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz tak
2. Strażnicy Galaktyki tak
3. Thor Mroczny Świat tak
4. Iron Man 3 tak
5. Avengers tak

mnich06

Dla mnie jest równo z Capem 2,Strażnikami.

ocenił(a) film na 4

1. Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz - nie
2. Strażnicy Galaktyki - nie
3. Thor Mroczny Świat - tak szczerze to musiałabym sobie jeszcze odświeżyć ten film, ale raczej tak, przebił
4. Iron Man 3 - tak
5. Avengers - nie

użytkownik usunięty

Według mnie
1. Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz w 80% Nie !!! takich silnych 20% mi zabrakło :) no ale ale
2. Strażnicy Galaktyki trudno to porównywać tu raczej chyba jednak wygrywają Avengers na 60% przebili Strażników Galaktyki, bardzo dobry powrót drużynowego filmu
3. Thor Mroczny świat tak tak i jeszcze raz tak to według mnie było do przewidzenia
4. Avengers nie wiem co myśleć tu jest równy poziom każdemu po 50%

1.Raczej nie.
2. To samo co 1.
3.Mimo że Thor 2 to naciągana ocena(patrz profil) to i tak Ultron pokonał go. Wię c tak.
4. Zdecydowanie Tak.
5. Nie

ocenił(a) film na 8

Wszystkie poza CA WS