PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211569
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Skoro Stark pozbył się wszystkich swoich zbroi w Iron Manie 3 i generalnie zrezygnował z tego
wszystkiego zrezygnował, to czy tutaj będzie?

ocenił(a) film na 9
RyksaMedlin

Kolejny taki temat ? Ludzie...
Tak, będzie .

RyksaMedlin

znowu ten temat chyba z 20 takich tematów na forum :(

użytkownik usunięty
RyksaMedlin

Nie będzie go.Z tego co wiem odwiedzi Batmana w najnowszym filmie.Christian Bale także zagra.

ocenił(a) film na 9
RyksaMedlin

Jeśli mi pokażesz moment w IM3, gdzie mowa jest o tym że Stark kończy z Iron Manem to wielkie brawa dla Ciebie i poza tym czy to problem dla niego zrobić sobie nową zbroje ?

dzik1331

Po co ten atak?
I w ogóle po co ciągle piszecie do tego tematu skoro już otrzymałam odpowiedź?
Stark zniszczył kombinezony i zrobił operację, więc nie potrzebował tej swojej maszynki w klatce piersiowej. No i jeszcze była ta jego super mądra gadka o zmianach, z tego więc łatwo wywnioskować że z Iron Manem kończy.

RyksaMedlin

''Downey Jr podpisał kontrakt na udział w "Avengers: Age of Ultron" i "Avengers 3", co zapewnia mu zajęcie aż do 2018 roku.''
ŻRÓDŁO: http://www.filmweb.pl/news/Mark+Wahlberg+nowym+Iron+Manem-98109 - odpowiedz sama ciśnie się na usta ;)

RyksaMedlin

Śledzę wszystkie newsy... i przewiduje iż Tony zbuduje Ultron'a na bazie zbroi który będzie miał zajmować się tym czym dotychczas on się zajmował, ale wymknie się spod kontroli i zrobi niezły burdel, a to oznacza iż Tony będzie musiał jeszcze raz stać się Iron Manem.

ocenił(a) film na 5
Spidey_

Z tego co pamietam to w komiksach Ant-man zbudowal Ultrona, ale jak wiadomo film rzadzi sie swoimi prawami, wiec roznie to moze byc.

abadon_666

Od wielu tygodni wiadomo, że filmowy Ultron nie będzie dziełem Ant Mana, tylko kogoś innego,a ze na trailerze na comic con, maska iron mana przekształciła się w głowę utlrona to przeczuwam iż będzie tak jak w moim poprzednim poście.

ocenił(a) film na 5
Spidey_

No ja nie sledzilem njusow :)
Zobaczymy co nam przygotuje filmowa adaptacja, chociaz szkoda bo widzialem ze okolo 2015 ma byc Ant-man i mialem nadzieje ze tam pokaza geneze ultrona.

abadon_666

W 2015 Avengers Age of Ultron ma skończyć 2 fazę filmowego uniwersum, zaś po avengers w 2015 ant man rozpocznie 3 fazę, więc ostatecznie i na bank, to nie ant man stworzy ultrona i to będzie dość logiczne iż stworzy go tony.