Skoro Stark pozbył się wszystkich swoich zbroi w Iron Manie 3 i generalnie zrezygnował z tego
wszystkiego zrezygnował, to czy tutaj będzie?
Nie będzie go.Z tego co wiem odwiedzi Batmana w najnowszym filmie.Christian Bale także zagra.
Jeśli mi pokażesz moment w IM3, gdzie mowa jest o tym że Stark kończy z Iron Manem to wielkie brawa dla Ciebie i poza tym czy to problem dla niego zrobić sobie nową zbroje ?
Po co ten atak?
I w ogóle po co ciągle piszecie do tego tematu skoro już otrzymałam odpowiedź?
Stark zniszczył kombinezony i zrobił operację, więc nie potrzebował tej swojej maszynki w klatce piersiowej. No i jeszcze była ta jego super mądra gadka o zmianach, z tego więc łatwo wywnioskować że z Iron Manem kończy.
''Downey Jr podpisał kontrakt na udział w "Avengers: Age of Ultron" i "Avengers 3", co zapewnia mu zajęcie aż do 2018 roku.''
ŻRÓDŁO: http://www.filmweb.pl/news/Mark+Wahlberg+nowym+Iron+Manem-98109 - odpowiedz sama ciśnie się na usta ;)
Śledzę wszystkie newsy... i przewiduje iż Tony zbuduje Ultron'a na bazie zbroi który będzie miał zajmować się tym czym dotychczas on się zajmował, ale wymknie się spod kontroli i zrobi niezły burdel, a to oznacza iż Tony będzie musiał jeszcze raz stać się Iron Manem.
Z tego co pamietam to w komiksach Ant-man zbudowal Ultrona, ale jak wiadomo film rzadzi sie swoimi prawami, wiec roznie to moze byc.
Od wielu tygodni wiadomo, że filmowy Ultron nie będzie dziełem Ant Mana, tylko kogoś innego,a ze na trailerze na comic con, maska iron mana przekształciła się w głowę utlrona to przeczuwam iż będzie tak jak w moim poprzednim poście.
No ja nie sledzilem njusow :)
Zobaczymy co nam przygotuje filmowa adaptacja, chociaz szkoda bo widzialem ze okolo 2015 ma byc Ant-man i mialem nadzieje ze tam pokaza geneze ultrona.