PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211724
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Wczoraj po seansie długo dochodziłem do siebie. Niesamowity spektakl efektów specjalnych. Siedziałem wbity w fotel od początku do końca. Niczego w filmie nie zabrakło, dużo akcji, świetne dialogi, świetny scenariusz, gra aktorska na bardzo wysokim poziomie. Gratka dla każdego fana Marvelowskich super bohaterów. Można też po zakończeniu się trochę załamać, że na kolejną część przyjdzie czekać do 2018 roku.

kierownik_filmaniak

A jakie było zakończenie?

Na szczęście większość Avengersów zobqczymy w Civil War. I w Rangoroku. Pozostałe filmy mcu przed Infinity War do albo sequel świetnego filmu(GotG2),albo filmy bez originu(Spidey,Strange). Ja czekam na wszystkie filmy mcu. A co do Spideya chcę żeby miał klasyczny kostium a w środku filmu dostał Iron Spider.

ocenił(a) film na 10
LordVader345

Thanos! Takie było zakończenie!

kierownik_filmaniak

Właściwie to znam zakończenie

użytkownik usunięty
kierownik_filmaniak

nie prawda w Civil War będzie Natasha, Hawkeye, Iron Man, Captain America, Bucky, Black Panter, Spider Man no i jeszcze :) sporo

Ale ile osób może być po stronie Starka?
Trzeba dać jeszcze war machine żeby było troszkę osób po Starka. No i musiałby do nich jeszcze dołączyć Panther,zdradziecka Natasha i Spidey(może),Scarlet Witch(chociaż po tym co widziałem zaprzyjaźniła się z Bartonem więc pójdzie tam gdzie on,a on będzie chyba po stronie Capa...) i jeszcze umieścić Visiona w filmie. Szkoda że nie będzie Antka,Giantka,Wasp i Daredevila...

użytkownik usunięty
LordVader345

Relacje kapitana z Natashą z Winter solider wskazują na to że ona może być po stronie kapitana

To wiem.

użytkownik usunięty
LordVader345

Spoko :)

Ale jak myślisz czy będzie jeszcze więcej supwrbohaterów w filmie?

Coś mi odpisałeś