w jakiś sposób kontaktowal się z Thanosem,chodzi mi głównie o scenę po napisach gdzie Thanos mówi coś w stylu "czas wziąść sprawy w swoje ręce" taj jakby wiedział że Ultron (go) zawiódł.
Thanos obserwuje sytuacje na ziemi tak więc chyba nie ma to nic wspólnego.. tak sądzę
Podejrzewam że Thanosowi chodziło o to, że powierzył misję zdobycia kamyczków Lokiemu, który(SPOILER START) dodatkowo jeden kamień stracił(SPOILER STOP) oraz Ronanowi. Obaj zawiedli, i zamiast 4 kamieni ma najpewniej równe 0. Teraz Thanos sam zabiera się za uzupełnianie miejsc w rękawicy, więc IMO w GOTG2 będzie miał trochę miejsca.
wątpię, w scenie po napisach widzimy że ma rękawicę nieskończoności całą uzupełnioną :) z kolei w Asgardzie jest druga rękawica, myślę że Thanos wie że Avengersi pokonali ultrona nie mniej jednak kolejne filmy prócz Ant Mana pokażą nam o co tutaj chodzi :)
pusta lol :P mój wzrok jest kiepski widzę że już widziałeś ^^ to w ile dni mam się spodziewać twojej opinii zawsze ciekawie piszesz :)
Okej ale widzę że ocena pozytywna więc gratuluję udanego seansu :)
Mam trzy pytania
1 jaka wizja jest twoją ulubioną?
moja przeszłość Natashy :)
wizja Thora nawiązująca do Ragnaroku
i wizja Kapitana jego taniec z Peggy
2 teraz na poważnie co sądzisz o muzyce tej części
3 czy według ciebie ten film przebił Zimowego Żołnierza
jeszcze 4 jak ci się podobały rzezby na napisach :) wybacz nie mogłem się powstrzymać od pytania :)
nie musisz teraz odpowiadać z góry jednak dziękuje jak odpowiesz :)
1, Ragnarok, choć Wdowa też miała dobre strony.
2. Dobrze wkomponowana, ale bez cudów. Jest, pasuje, ale nie zapamiętałem jej nawet, więc nie mogę powiedzieć by się wybiła jakoś.
3. Tak, minimalnie.
4. Nie oglądałem, poczekałem tylko na scene po i tyle.
a w pierwszej części Avengers scena po napisach ta pierwsza to nie przypadkiem jego statek? może w Strażnicy Galaktyki 2 coś więcej powiedzą :)
http://4.bp.blogspot.com/-AJe32aVy_Fc/U96bSsvDUBI/AAAAAAAAKKA/8LYIYCOloQ0/s1600/ 0wknmti123-official-first-look-at-josh-brolin-as-thanos-in-guardians-of-the-gala xy.jpeg
hehe trafiłeś w 10 :) haha Thanos rules :)
http://static.comicvine.com/uploads/scale_large/3/38919/3340252-innervisions.jpg sorry lepszego zdjęcia nie znalazłem