Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212407
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ja bym z chęcią zobaczył kogoś z X-man np wolverina albo kogoś z fantastycznej czwórki. Może również być Zielona latarnia albo Robin. Nie wiem czy Spider-man i Batman by sie nadali bo zauważyłem że wszyscy bohaterowie nie kryją swojej prawdziwej tożsamości.

ocenił(a) film na 7
Blucher

No Batman i Zielona latarnia to raczej nie bo oni są do DC i należą do ligi sprawiedliwych. Robin to uczeń Batmana i komiksowo było ich 3 jeden przemienił się poźniej na Nighthawka (chyba dawno nie czytałem) później 2 zginął a 3 zaczął zabijać i nazwał się Red mask czy coś takiego w każdym bądź razie miał czerwoną maskę. X-mani i fantastyczna czwórka sporadycznie występowali w komiksach ale Ant-man i Wsap to rdzenni Mściciele wiec wydaje mi się że można ich reaktywować w kolejnych odsłonach, ale to nie koniec popisów jest jeszcze mnóstwo postaci jaki "przewinęły" się przez ten komiks wiec dajmy szanse scenarzystą na zabawę.

ocenił(a) film na 9
daxi891

red hood :) bardziej stawialbym na miss marvel rezyser mowil ze chcialby wiecej kobiet w zespole

ocenił(a) film na 9
Blucher

Sądzę, że takie zmiany mogłyby wprowadzić chaos i niestabilność realistyczności filmu :/

ocenił(a) film na 7
Blucher

Ja bym dodał Kapitana Bombe xD

ocenił(a) film na 9
qwerty888

a może kapitana kretyna , dostał byś główną role