PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211569
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Jak myślicie, czy agent Coulson się pojawi? *spoiler* z serialu Agents of Shield wiemy, że jednak nie zginął w Avengers

michciu4

agent Coulson pewnie wróci

ocenił(a) film na 6
michciu4

Chciałabym, żeby wrócił, serialu nie oglądam, ale wiem, że on nie zginą i od niedawna się zastanawiałam czy się pojawi, chciałabym, strasznie go lubiłam i normalnie, aż się łezka w oku zakręciła jak zginą, ale dobrze, że jednak żyj :)

ocenił(a) film na 9
Roza_000

oczywiscie ze bedzie
ten film musi byc rozbudowany dosc aby trwal dobre 2.5h

ocenił(a) film na 6
michciu4

A wiadomo już jak powrócił do życia,bo serialu nie ogladam?

ocenił(a) film na 7
Ghostface_22

W serialu na początku powiedziane było, że umarł na 40 sekund, ale to była śmierć kliniczna i został odratowany. Jednak później dowiadujemy się, że nie żył kilka dni a Nick Fury wraz z grupą naukowców eksperymentowali na jego mózgu, by przywrócić jego funkcje- co się udało.

michciu4

podobno w filmach ma go nie byc, ciekawe czemu moze umrze znowu abo zmienia go w Visiona

The_Fallen

możliwe, skoro jest w serialu, bardziej ciekawi mnie czy Stark znów załorzy zbroje, jak myślicie???

eminem_filmaniak

oczywiscie ze tak....tworcy nawet połowy z komiksów jego zbroi nie pokazali

michciu4

Myśle że wróci bo w Iron Man-ie 3 jest a jak wiadomo Akcja w Iron Manie-3 dzieje się po wydarzeniach w Avengers :)

ocenił(a) film na 8
NoaThak

Ale to jest Avengers 2. Wiec Iron Man 3 ma miejsce przed nadchodzacym konfliktem z Ultronem.