Wydaje mi się za w tym filmie będzie za dużo bohaterów :
- Iron Man Thor Hulk Captain będą na pewno .
- Hawkey Wdowa mogą zginąć .
- Wasp Ant-Man Falcon i może Winter Soldier może dojdą do drużyny .
- a to nie koniec bohaterów z II fazy
Wydaje mi się że MARVEL przesadza
Film będzie zapewne kulminacją wątków rozpoczętych w solowych produkcjach i być może będzie bezpośrednią kontynuacją GoGu tak więc da się to jeszcze jakoś upchnąć, choć fakt będzie ciężko. Zapomniałeś jeszcze dodać Nicka Fury, który też na pewno się pojawi. Osobiście mam nadzieję, że w filmie nie zobaczymy Lokiego (czuje już lekki przesyt tą postacią ...) i Hawkeye'a (Renner w poprzedniej części grał jak kłoda drewna, a i sama postać niczego nie wnosiła). Wdowa niech zostanie, jest przynajmniej na co popatrzyć.
Fury'ego ominąłem bo nie bierze udziału w bezpośredniej walce. Napewno usuną któregoś z facetów by zrobić miejsce dla wasp
Hawkeye może za dużo nie wnosił, ale Renner na tyle co mu dano grać to zagrał dobrze. Poza tym miał niezłe sceny walki.
Pokazanie kolesia, który zmniejsza się do rozmiarów mrówki wywoła salwy śmiechu na sali kinowej. Mogli by sobie akurat jego darować, w dzisiejszych czasach bohater z hełmem w kształcie czułek, nie ma racji bytu.
Będą ci którym teraz robią filmy to proste i logiczne czyli Spider-man na 90% i zapewne Wolverin
Spider-man i Wolverin nie bedą w Avengers bo sa od Sony.
Zajebiscie byloby ich zobaczyc a Grupie ale do co najmniej 2025 nie ma szans wg mnie
Ahh ludzie wszyskie postacie z filmow x-men naleza do 20Cent Fox wiec na 100% nie bedzie ich w filmie tak jak fantastic 4 i DareDevit.Co do Spider-man to malo prawdopodobne lecz nie niemozliwe Pisano gdzies o kolejnej zenskiej postaci najprawdopodomniej wasp albo mis marvel ale jesli wasp to napewno tez ant man. Na bank bedzie falcon bo pojawi sie w Captain America WS wiec beda 2 gora 3 nowe postacie :)
nie koniecznie wtedy posatacie takie jak wdowa i hawkeye ogranicza do minimum i tak w pierwszym filmie podstawa byly 4 postacie kapitan ,stark hulk i thor w 2 raczej to sie nie zmieny reszta to dodatek :) ja chetnie zobaczylbym vision'a a to musial by najpierw byc Ultron
To mam nadzieje że bedzie trwal co najmniej 2h i trochę bo inaczej totalnie spłaszczą historie
No i że Coulson wróci :D
Marvel odzyskał prawa do Daredevila bo była umowa, że je odzyska jak do końca października nie rozpoczną zdjęć do nowego filmu o nim ludzie z Foxa, a nie rozpoczeli. To samo tyczy się Punishera.
a tak cos bylo o tym. Do Blade'a tez chyba odzyskali. Narobili se probloblemo DC tak nie zrobilo moga robic co chca :)
z wyjatkiem dwoch bo w sumie batmanow na duzym ekranie bylo kolo 7-8 a supermanow 6-7 + ten nowy
na to wychodzi . A nie widze jakos mocnego krwawego filmu z Frankiem od Disney'a. Mnie jednak podobala sie wersja z 2004r, oraz krutkometrazowka z tym samym aktorem.
Walt Disney Company jest poza studiem Pixar i Walt Disney Pictures, nastawionymi na bajki dla dzieci również właścicielem takich studiów filmowych jak Touchstone Pictures i Hollywood Pictures, którym zawdzięczamy takie filmy jak chociażby Sędzia Dredd, Okup (Z Melem Gibsonem), Szósty Zmysł, Młodzi Gniewni, Adwokat Diabła, 60 Sekund, 13ty Wojownik, Tombstone, Osada i tak dalej. Tak więc Disnay wyprodukował wiele dobrych filmów dla dorosłych i równie dobrze zamiast thrillerów, lub horrorów psychologicznych mógłby stworzyć dobrą wersję Punishera. I mogłoby to śmiało zrobić nawet to studio Marvelowskie.
Lucas Film jeszcze kupili ostatnio, i wytwórnie zabawek Hasbro przez co napewno będą się sądzić z Michaelem Bayem, żeby przestał kręcić chu jowe filmy o transformersach bo będą chcieli zrobić zamiast tego jakiś fajny. W sumie to kupili chyba wszystko poza tym co podkupiło kiedyś Warner Bross. Hmm...
Po ch uj? Chyba nie znasz żydowskiej mentalności. Liczy się pieniądz, który można mieć, a nie oddać komuś innemu za własny dobry produkt.
Jesteś debilem. Nic na tym nie zyskają bo każdy i tak pójdzie na film o Avengers niezależnie czy będzie tam frajerski spider man, czy dorzucą do składu epickiego Quasara. I i tak pobiją rekord oglądalności. W ich interesie jest, żeby Sony i Fox straciły prawa do tych ekranizacji więc ich tempią robiąc dobre filmy podczas, gdy konkurencja tworzy mierne, które coraz mniej osób chce oglądać, nie licząc X-Men First Class który był w miare dobrym, ale to jedyny nie Marvelstudiosowy film o marvelu który da sie oglądać nie licząc jeszcze Blade'a jedynki, którego zrobił nie pamętam kto. Wiadomo, że Sony chciałoby ukraść im część pieniędzy, ale ich franczyza na nic się Marvelowi nie przyda. Tak samo jak Fantastyczna czwórka, zamiast niej mogą zekranizować i skrosowerować z Avengers chociażby New Warriors i wyjdzie nawet zajebiściej, a tym, że w polsce wieśniaki nie znają New Warriors nikt w Disneyu by się nie przejmował bo wpływy z naszych kin to dla ich ogólnego zysku tylko margines błędu statystycznego. Tak samo zrobią z Guardiansami of The Galaxy, których u nas pedały nie znają.
Po drugie. Władze Marvela oficjalnie powiedziały wytwórni Sony, żeby się jeb ała bo nie będzie żadnego crossovera Avengers ze Spider Manem. Więc najpierw poczytaj zanim zaczniesz bredzić bzdury.
Co niby będą robić?!? Na jakim Ty świecie żyjesz człowieku... . Może jeszcze zatańczą razem kumbaja?
Tak dla twojej wiadomości, to Sony już zamierza połączyć spider mana i za pewne też inne licencje wykorzystać we wspołpracy z Disney, Marvel.
Doprawdy? Rozumiem, że masz wtyki w samym Sony? A nawet jeśli coś takiego kiedyś rzeczywiście powiedzieli (bo plotki można sobie żyć wpakować) to trzeba być naiwnym, żeby w coś takiego wierzyć. Pieniądz rządzi światem a nie DOBRE CHĘCI.
Stawiam że 2 część nie będzie rozgrywana w NY więc pajęczak odpada bo on musi mieć gdzie sie zaczepiać ale Volverine jak nabardziej do tego zespołu by się wkomponował i to pozytywnie
zeby nie przesadzili mi sie wydaje ze 9 herosow w zespole to max w filmie 3 godzinnym i jeszcze + czarne charaktery . Z checia zobaczyl bym Marvel Civil War ale tam to dopiero postaci wedlug mnie z tego magla by byc trylogia i to jaka :)
Civil War jest chyba największym wydarzeniem w Universum Marvela wiec mam nadzieje ze zaczekaja conajmniej do pojawienia sie z 30 komiksowych postaci ale mogą szybko dać World War Hulk (chyba tak to sie nazywa?)
jak dobrze kojarze secret invasion bylo po CW bo tam Hank Pym/Yeallowjacket byl chyba podsawionym skrullem ale niejestem pewien
Ale secret invasion bylaby nudna. Znowu ogladac jak Avengers ratują przed kosmitami.
Jakie jeszcze byly wielkie wydarzenia w universum Marvela?
-Civil War
-SecretI Invasion
-World War Hulk
-Avengers vs X-Men (nie ma szans)
zastanawia mnie czy ant man (premiera w 2015 r tak jak Avengers 2) bedzie zaliczac sie do fazy 2 czy to raczej poczatek fazy 3??