Była to krótka informacja o Thorze 2011 i niewielka nawiązka o nowych Avengersach. Było to coś
takiego: Teraz kręcona jest kolejna część Avengers, ale wygląda na to, że Thor przejdzie poważna
zmianę. Zostanie zwykłym śmiertelnikiem a jego młotem będzie walczyć kobieta. Wyobrażacie
sobie?!
Niestety nie sprecyzowali czy chodzi o akurat tę produkcie Marvela czy przyszłego ,,Thora".
Eee zakładam że napisał to ktoś niedoinformowany, pewnie dowiedział się że w komiksach Thor będzie teraz kobietą i od razu założył, że to samo stanie się w filmie.
Nie czytam komiksów. Przeczytałam ten artykuł w gazecie i mnie zdziwił bo wyszło na to, że jakaś kobieta będzie walczyć młotem Thora.
Niestety komiksy mają tę wadę, że przez mnogość różnorakich wątków i coraz większą powtarzalność historii są zmuszeni tworzyć takie debilizmy. Dlatego już od dawna ich nie czytam, poprzestaję tylko na filmach gdzie na takie duractwa nie ma miejsca bo oglądają to też normalni ludzie.
Miałam na mysli autora artykułu, tak dla jasności ;). Też nie czytam komiksów, nie ma szans żeby to wszystko ogarnąć, ale o Thorze-kobiecie było niedawno dosyć głośno, pewnie ten koleś z gazety o tym usłyszał i teraz wprowadza ludzi w błąd.