Takie pytanie... teraz po Avengers: Age of Ultron rozpoczęła się III Faza, tak? I potrwa ona do 2018 czyli trzeciej części Avengers, tak?
Nie, II faza jeszcze trwa a zakończy ją Ant Man w lipcu. III Fazę rozpoczyna Kapitan Ameryka Civil War maj 2016 a kończy Inhumans w 2019 chyba z powodu dołączenia spideya do marvela.
Nie! Inhumans byli po infinity war ale w 2018 listopadzie mieli być ale zmienili
Ooooo nie wiedziałem o tym filmie. Wiedziałem o Capie Civil War, Spideyu, Ant-Manie, Thorze Rangorku, G&G 2, Obie czesci Avengers 3 Infinity War ( kolejnosc przypadkowa w ktorej pisalem ), a o tym Inhumans pierwsze slysze :D Dzięki :P
No to dopisz jeszcze do listy Doctora Strange, Black Panther i Captain Marvel. ;)
a właśnie kompletnie zapomniałem ci powiedzieć o Captain Marvel
trzecia faza zaczyna się
Captain America Civil War maj 2016
Doctor Strange listopad 2016
Strażnicy Galaktyki 2 maj 2017
Reboot spider mana wchodzi chyba w skład trzeciej fazy lipiec 2017
Thor Ragnarok listopad 2017
Avengers Infinity War part 1 maj 2018
Captain Marvel lipiec 2018
Avengers Infinity War part 2 maj 2019
Inhumans 2019 rok
tak to wyglada
Oooo dzięki, fajnie to ugrupowałeś.
Pozdrawiam :)
PS: Tak btw Disney/Marvel mają plany na rok 2020 i dalej? Orientuje się ktoś?
O to świetnie bo to jedno z moich ulubionych filmowych uniwersów i do tego świetna rozrywka :D
No to nie tylko twoje :) mam pewną obawę by to się nie przejadło ale jak narazie marvel rozwija się genialnie
Raczej im to nie grozi. Marvel/Disney wiedzą co robią. Patrz MCU istnieje od 2008 roku, to już 7 lat i jest z filmu na film co raz lepiej, więc raczej im to nie grozi :D
tak być może póki co mam wiarę w marvela :)
ps. wczoraj podając ci rozpiskę filmów fazy III Marvela
zapomniałem jeszcze dodać ten
http://www.filmweb.pl/film/Black+Panther-2018-594358#
5 lipca 2018 po Avengers Infinity War part 1 :) i to są już wszystkie filmy fazy III
Będzie na co chodzić przez najbliższe lata do kina. MCU, Star Wars i do tego jeszcze inne filmy :D
Oczywiście :) i z roku na rok będzie jeszcze lepiej :D na co ja czekam?
W tym roku jeszcze na kraina jutra :)
Ant Man
Więzień Labiryntu 2 :) to powinna być miazga :)
kosogłos 2 :)
Gwiezdne Wojny
Przyszły rok najbardziej Civil War, gdyby spin of Harry Pottera wypalił to najbardziej na spin of z Harry Pottera ale raczej w przyszłym roku to nie wypali
czekam na X Men Apocalypse
Batman vs Superman
Doctor Strange
spin of gwiezdnych wojen
czekam na Strażnicy galaktyki 2
więzień labiryntu 3
Thor Ragnarok wizje Thora w Age Ultron nie dość że były mroczne narobiły mi smaka na Ragnarok :) no sporo tego jest nie ma co :)
a i jeszcze Assasin Creed :)
Ja chcialabym zobaczyc miny Avengers jak by zobaczyli np. taka Raine ; ) Jak nagle wysmamuje
Jak nagle zaczyna ich atakowac. Hmm ale to sa raczej tylko zyczenia : (