Jak go nie będzie w tym filmie, to będzie kiepsko. A wy co o tym myślicie?
Myślę, że się pojawi, ale nie będzie mieć za dużo do roboty. W sumie w pierwszej części tez nie miał za wiele do roboty, nie licząc sprawiania kłopotów.
lubie go ale wydaje mi się że twórcy za bardzo o niego nie dbają.tak jak kapitan ameryka ma się pojawić w thorze 2,black widow w iron manie 3 i thorze 2 i nick fury w kapitanie ameryce 2 tak jego nigdzie na razie nie wpychają.szkoda ;_;
No ale kolego zapomniałeś że Hawk Eye był w Thorze.
Co prawda tylko przez chwilę ale był - fragment gdy Thor włamuje się na terytorium S.H.I.E.L.D. po młot. Jest snajperem na dźwigu
koleżanko,nie kolego jak już ;P
wiem że był,chociaż sama go nie zauważyłam-przeczytałam kiedyś na forum,i dopiero za 3 podejściem do filmu go zobaczyłam.
tak ale popatrz że taka black widow w iron manie miała dużą rolę,tak jak i w sumie nick fury a hawkeye był w thorze na dosłownie sekundę.mogli go jakoś ładniej wpleść w fabułę moim zdaniem.
A to bardzo przepraszam koleżankę za tą pomyłkę :)
Jak dla mnie to Marvel mógłby pomyśleć o rekonstrukcji wydarzeń sprzed Avengers a nawet sprzed Iron Man'a 2. Chodzi mi o historię Bartona, o tym jak trafił do Tarczy no i o tym jak dostał zlecenie na Black Widow. Z tym jego łukiem to byłyby niezłe akcję :D