Ciekawe dlaczego walczy ze Starkiem.
Gdy Hulk szaleje w mieście powinien pojawić się generał Ross. W końcu zawsze chciał go zniszczyć, teraz ma na to okazje.
Myślę, że za sprawą Scarlett Witch Hulk i Thor zniszczą Avengersów. Trailer: Thor atakuje Starka, pęknięta tarcza Ameryki, wojna z Iron menem. Ew Rozbudowany Iron Men będzie kontrolowany przez Ultrona...
To juz Ci wyjaśnię bo pomyliłeś się troszke :) Scarlet Witch będzie w druzynie więc nie jest zła, Thor zapewne wróci do Asgardu. Tarcza jest pęknieta bo sam Ultron jest zrobiony w ostatecznej formie za vibranium a poza tym to prawdopodobnie tylko wizja Wandy. Civil War zacznie się dopiero w Capie 3. Dziękuję i pozdrawiam
To miło, że już oglądałeś i wiesz :) Scarlett Witch dopiero później dołączy do Avengers, a ostatnia scena Thora 2 sugeruje, że jest więziona. A w komiksie ona miała coś nazywanego chaos magic, więc jest duża szansa, że niczym Mysterio napuści na siebie bohaterów. Jest też scena w teaserze jak stoi z bratem razem z Ultronem, więc się okaże, kolego.
Nie jestem Twoim kolegą, no tak jest więziona przez Hydrę i na początku filmu pewnie ją uwolnią i dołączy do Ultrona
I co, taki pewien siebie, a najnowszy trailer Hulkbustera pokazuje, że miałem rację...
ross nie ma do tego jaj XD fajnie by bylo jak by druga czesc hulka zapowiedzieli i pojawil sie tam red hulk
Watpie by kiedykolwiek byla druga czesc Hulka. Rulk to moja ulubiona postac. To by bylo epickie go zobaczyc na duzym ekranie.
Banner boi sie Hulka tak samo jak Hulk Bannera i dlatego są takie kłopoty. Tylko Hulkbuster kolego jest w stanie go zatrzymac
Hulk w MCU jest bardzo głupi. Zobacz Hulka w WWH. Gada, buduje zdania, walczy używając rozumu. Hulk w Avengers jest chyba głupszy od tego co był z Nortonem. Dlatego ta postać jest tak mało lubiana, jeśli chodzi o filmy.
Czy głupi to nie wiem, w Incredible Hulk i w The Avengers ukazała się też jego wrażliwość. Po prostu umysł Hulka jest słaby i łatwo nim manipulować.
Zależy:) Niektórych rzeczy, które w komiksie uchodzą, nie dałoby się przedstawić w filmie.
Dokładnie. Pola siłowe czy poświaty dość głupio by wyglądały. Niektóre postaci też są strasznie dziwaczne, np. WASP (olbrzym), Fing Fang Fong (smok), MODOK (WTF) czy ten facet, który się duplikuje. Aż tak dokładnie to uniwersum Marvela nie znam, ale kojarzę trochę bohaterów i villainów z Marvel Ultimate Alliance.
Też, ale główną zaletą jest to, że wszystkie postaci Marvela występują w jednej historii.