Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212449
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Witam. od jakiegoś czasu w kinach IMAX na jakieś większe premiery filmowe można dokonywać tylko płatnych rezewacji. A po wyborze zwykłej pojawia się takie coś. Przepraszamy, zamówienie nie moze zostac zrealizowane.
Dodatkowe informacje Z uwagi na duze zainteresowanie seansem nie jest on obecnie dostepny w wybranej przez Panstwa opcji. Prosimy o skorzystanie z opcji "Kupuje i potwierdzam zobowiazanie zaplaty" lub zakup bezposrednio w kasie kina badz biletomacie.

Do tego dopłacanie za okulary 3d w sumie wychodzi 32 za bilet, gdzie jeszcze rok temu jak chodziłem do imaxa płaciłem około 25. Jak dla mnie stało się to mocno nieopłacalne, bo obok jest niedaleko również dobre kino, a za bilet wychodzi jedynie 19 zł to 13 zł taniej. Już samo to, że trzeba płacić za okulary jest głupie, a co dopiero wymaganie rezerwacji z potwierdzeniem.

ocenił(a) film na 9
longhaul1900

Masz racje, też odpuszczam sobie A2 w 3d. Byłem kilka razy w kinie na 3d, między innymi na Avengers czy Kapitan Ameryka 2, i również płaciłem ok 25 zł za normalny bilet.

Wybiorę się na normalny 2D z napisami i będę w pełni zadowolony:)

ocenił(a) film na 8
longhaul1900

Bo narazie jest to przedsprzedaz biletow, rezerwacje beda dostepne dopiero w tygodniu premiery (wiem bo pytalam) co do okularow to przeciez placisz tylko raz potem okularki zabierasz do domu i potem na kolejne seanse, ale owszem jesli masz okazje obejrzec taniej to nie ma sie co zastanawiac. Ja nie mam wyboru mam tylko Multikino i Cinema City w okolicy wiec musze zaplacic wiecej